Testvérek 2. évad, 2-6. rész tartalma

Testvérek 2. évad, 2-6. rész tartalma

 

2023.01.23., Hétfő 15:40 - 2. évad, 2. rész

Harika és Suzan akadályokba ütköznek, mikor új szálláshelyet próbálnak találni maguknak, ám anyagi helyzetük nem sok választást enged meg. Asiye, Ömer, Doruk és Melisa látogatóba mennek Erhanhoz a kórházba. Emel megijed, mikor az árvaházban felkeresi egy házaspár, hogy jobban megismerhessék.

2023.01.24., Kedd 15:40 - 2. évad, 3. rész

Berk segíteni szeretne a testvéreknek, ezért egy nagyobb összeget ad Aybikének cserébe a korrepetálásáért. Melisa meglepetéssel készül Kadirnak a börtönben. Akif hírt kap Erhan állapotával kapcsolatban. Nebahat gúnyt űz Suzanból, miután megpillantja abban a ruhaüzletben, ahol dolgozik. Orhan váratlan telefonhívást kap.

2023.01.25., Szerda 15:40 - 2. évad, 4. rész

A testvérek visszatérnek az iskolába, ám Tolga jelenléte nagy meglepetést okoz. Doruk szorult helyzetbe kerül, miután Tolga elkezdi az apjával zsarolni. Asiye nemtetszését fejezi ki a fiúnak, és döntést hoz kapcsolatukról. Kadir újra taxizni kezd, több váratlan fordulat is éri az este folyamán.

2023.01.26., Csütörtök 15:40 - 2. évad, 5. rész

Ömer váratlanul megpillantja Suzan-t a környéken, ezért követni kezdi. Doruk nehezen viseli szerelme távolságtartását, és Tolga jelenlétét. Cemile információt kap nővérével kapcsolatban. Berk gyanakodni kezd Doruk furcsa viselkedése miatt. Harika megtudja, hogy veszélybe kerül következő félévének biztosítása az iskolában. Akif felkeresi Suzan munkahelyét.

2023.01.27., Péntek 15:40 - 2. évad, 6. rész

Az igazgató feladat elé állítja Asiye-t és Dorukot. Kadir és testvérei új ruhákat vásárolnak, és étterembe is ellátogatnak a hosszú nélkülözési időszak után. Ömer titokban újra felkeresi Suzan-t az este, azonban fültanúja lesz, ahogy Harika veszekszik vele. Orhan első kezelésének alkalma elérkezik. Ogulcan segít Ömernek használni az új számítógépét, mikor eszébe jut a Kadir által hozott pendrive. Harika Tolgával szövetkezik, hogy megoldódjon az következő félévének biztosítása, ám közben Ömer is segíteni készül neki a háttérben.