Testvérek 2. évad, 7-11. rész tartalma

Testvérek 2. évad, 7-11. rész tartalma

 

2023.01.30., Hétfő 15:40 - 2. évad, 7. rész

Cemile hírt kap nővérével kapcsolatban, ezért úgy dönt, hogy felkeresi. Doruk Nebahat előtt hozza kellemetlen helyzetbe Akifot, aki kénytelen őszintén vallani feleségének. Süsen ismerős karkötőt pillant meg Aybike csuklóján, ezért jelenetet rendez az osztály előtt. Sengül mindent elkövet, hogy megvédje Kadir pénzét, ezért magukhoz veszi a táskát, amiben őrzik. Az igazgató jó hírt közöl Harika-val, aki mit sem sejtve a valóságról, lelkesen hálálkodik Tolgának.

2023.01.31., Kedd 15:40 - 2. évad, 8. rész

Sengül és a testvérek lelkesen készülnek az új helyük felújítása és takarítása miatt. Cemile eközben a fészerben marad, és kihasználva azt, hogy Orhan egyedül van a házban, egy kitalált indokkal beférkőzik. Kadir idő közben hazatér, hogy magához vegye a pénzt, azonban észreveszi, hogy Orhanék ajtaja tárva nyitva áll.

2023.02.01., Szerda 15:40 - 2. évad, 9. rész

Sengülnek egy új üzleti lehetőség jut eszébe a megmaradt eszközök felhasználására. Suzan telefonhívást kap munkaügyben, azonban a helyszínre érkezve nem várt meglepetés várja. Nebahat a sofőrjüktől gyanús információkat kap, ezért úgy dönt, hogy utánajár a valóságnak. Asiye beugrósként vállal fellépést, mit sem sejtve, hogy a háttérből Doruk támogatja. Melisa látogatást tesz a fészerben, ahol Kadir-t és Cemile-t együtt találja.

2023.02.02., Csütörtök 15:40 - 2. évad, 10. rész

Asiye a színpadról nemkívánatos személyeket pillant meg a közönség soraiban. Doruk úgy dönt, hogy felszabadultnak és közömbösnek mutatja magát Asiye előtt. Melisa-ban kavarognak az érzelmek Cemile és Kadir miatt. Akif ajándékkal kedveskedik fiának. Sengül és a család lelkesen készül életük első rendezvényére, azonban az este nem várt fordulatokat tartogat.

2023.02.03., Péntek 15:40 - 2. évad, 11. rész

Sengül kihallgatja Cemile telefonbeszélgetését a nővérével. Akif váratlan telefonhívást kap az iskola igazgatójától egy fontos ügyben. Cemile, Ömer, Ogulcan és Sengül társaságában jár nővére és az ellopott pénz után, azonban a dolgok hamar rossz fordulatot vesznek.