Mavi szerelme 41-45. rész tartalma

Mavi szerelme 41-45. rész tartalma

 

2023.02.27., Hétfő 18:50 - 41. rész

Pembe elmondja mindenkinek, hogy Sevda házassága mögött Hasibe áll. A Görecki család egy emberként szólítja fel az asszonyt, hogy Fatmával és Metinnel együtt hagyja el a házat. Hasibe nem lát a dühtől, a lányát hibáztatja a történtekért. Mavi szégyelli magát a család előtt, de azt sem tűrheti, ahogyan az anyját sértegeti, ezért velük tart. Camel elmondja Alinak, hogy Ilyas szerelmet vallott Mavinak, a férfi pedig felkeresi a sofőrt.

2023.02.28., Kedd 18:50 - 42. rész

Hasibe és családja visszatér a régi házba. Sevda boldogtalan, érzi, hogy Ilyas nem szerelemből vette el, ráadásul az anyósa sem fogadja el. Pembe sem segít, aki féltékenységből elmondja, hogy Ilyas Mavit szereti. Sevda összecsomagol, és visszatér a villába, ahol végül Cemalt is sikerül meggyőzni, hogy fogadja vissza a lányát. Az öröm azonban nem tart sokáig, a Görecki családhoz beállít Ilyas.

2023.03.01., Szerda 18:50 - 43. rész

Safiye felkeresi a lányát, hogy segítsen nekik anyagilag. Amikor Ilyas rájön, hogy Sevda a Görecki család pénzét elfogadja, jelenetet rendez. Mavi észreveszi, hogy rossz szőnyeget pakoltak fel, így Ali elindul a teherautó után. Mire utoléri, rájön, hogy a rakomány nem Isztambulba tart. Cemal rájön, hogy Fatma ellopta a pénzét, de nincs ideje ezen aggódni, emberei ugyanis szólnak neki, hogy Ali rajtakapta őket, amint műkincseket próbáltak meg csempészni Mavi szőnyegjeiben.

2023.03.02., Csütörtök 18:50 - 44. rész

Ilyas felkeresi a Görecki házat, hogy leállítsa Safiyet. Cemak így megtudja, hogy a felesége a háta mögött segít Sevdának. A lány boldogtalan Ilyas házában, miután a férfi tudomást sem vesz róla, ráadásul az anyósa is orrol rá. Mavi rossz néven veszi, hogy a férje - látszólag - elfelejtette a születésnapját. Cemal rájön, hogy Fatma lopta el a pénzét, és felkeresi a nőt. Hasibe és a család fagyoskodik a régi házban, így a nő megfogadja, hogy visszaügyeskedi magát a villába, és Pembe sem vár tétlenül. Azt tervezi, mégiscsak meghódítja Ismetet.

2023.03.03., Péntek 18:50 - 45. rész

Pembe felkeresi Ismetet, hogy behálózza, a fiú pedig látszólag bedől neki. Sevda takarítani megy, a munka azonban Gülizar házában van, így lebukik az ott vendégeskedő Safiye előtt. Az asszonynál betelik a pohár, és hazaviszi a lányát. Fazil úr és Refika egyetértésével azt javasolja, hogy fogadják el Ilyast, ezt azonban nehezen viszi keresztül Cemalon. Mavi csalódott, hogy Ali nem köszönti fel, ám a születésnapja estéjén nagy meglepetés éri.