Mavi szerelme 51-54. rész tartalma

Mavi szerelme 51-54. rész tartalma

 

2023.03.13., Hétfő 18:50 - 51. rész

Safiye úgy dönt, egy profihoz fordul, és Hasibét kéri meg, segítsen Sevdát megmenteni a házasságából. A nő belemegy, de azzal a feltétellel, hogy Safiye ráveszi Ismetet, hogy közeledjen Pembéhez, így a két nő furcsa szövetséget köt. Fatma szakít Fikrivel, miután a nő rájön, hogy Refika asszony keze van a dologban. Cemal viszont nem hagyja békén a nőt. Birgült behívják a rendőrségre Mahmut halála miatt, Cemal pedig rájön, hogy a szolgáló milyen szerepet játszott a nyomozásban.

2023.03.14., Kedd 18:50 - 52. rész

Cemal megfenyegeti Birgült. A rendőrség megkeresi Hasibét, hogy újra vallomást tegyen, mivel sejtik, hogy valamit elhallgat. Hasibe, hogy védje a menyét, azt állítja, hogy Fikri volt aznap este Fatmával. Pembe egyre inkább az ujja köré csavarja Ismetet, Mavi pedig egyáltalán nem nézi jó szemmel a húga "vonzalmát". Fatma retteg, hogy lebukik Mahmut meggyilkolásával kapcsolatban.

2023.03.15., Szerda

2023.03.16., Csütörtök 18:50 - 53. rész

Refika pénzt kínál Fikrinek, ha eltűnik a városból. Hasibe mindenre rájön, és kikényszeríti Cemalból és Fatmából a vallomást Mahmut halálának éjszakájáról. Az idős asszony elkergeti Fatmát a Görecki házból. Pembe és Ismet egymásra találnak, ezt a békát pedig Gülizar nehezen nyeli le. Hasibe, akit megtör, amit megtudott Fatmáról, úgy intézi, hogy Sevda ne forduljon el Ilyastól. Eközben Ilyas is rájön, hogy jobb, ha több figyelmet szentel fiatal feleségének.

2023.03.17., Péntek 18:50 - 54. rész

Safiye rájön, hogy Hasibe csúnyán becsapta, és bosszúból kitálal Ismetnek Pembe érzéseiről. A csalódott férfi faképnél hagyja a lányt. Ali nyomoztat Fikri után, és gyorsan kiderül, hogy a feltételezett gyilkos még Ürgüpben van. Mind Cemal, mind Refika érdeke, hogy Ali és Mavi előtt kapják el Fikrit. Metin nem érti, hogy Hasibe miért zavarta el Fatmát a Görecki házból, és anyjához szökik.