A végzet fogságában 86-90. rész tartalma

A végzet fogságában 86-90. rész tartalma

 

 

2023.02.20., Hétfő 21:00 - 86. rész

Mehdi a börtönben tovább tetézi a büntetését, verekedésbe keveredik, ami retorziókat von maga után. Cemile először Gyufán keresztül, majd személyesen zaklatja Zeynepet, el akarja érni, hogy a Mehdi elleni feljelentést visszavonják. Baris úr súlyosan megbetegedik, Zeynep személyesen látogatja meg, hogy gondoskodhasson a férfiról.

2023.02.21., Kedd 21:00 - 87. rész

Mehdi a börtönben egyre mélyebbre és mélyebbre zuhan. Egy incidenst követően pedig életveszélyesen meg is sérül. Baris úr felépül a megfázásból, Zeyneppel azonban nem tudnak őszintén és nyíltan beszélni egymással az érzéseikről. Ali Riza úr üzleti ajánlatot tesz Sultannak, a nő reakcióján azonban mélyen megdöbben.

2023.02.22., Szerda 21:00 - 88. rész

Zeynep elgyengül, amikor meglátja Mehdit a kórházi ágyán, az életéért küzdve. Beleegyezik, hogy visszavonja a feljelentését, ezzel utat adva, hogy ha felépül, Mehdi szabadlábra kerüljön. Baris figyelmét sem kerülte el, hogy Zeynep továbbra is vonzódik Mehdihez, úgy látja felesleges próbálkoznia a lánynál.

2023.02.23., Csütörtök 21:00 - 89. rész

Mehdi felépül a támadásból, amit elszenvedett, szeretné felvenni a kapcsolatot Zeyneppel, erre azonban nincs módja. Sultan és Emine munkába álltak Ali Riza úr és Savas házában, Eminének még tanulni is van ideje. A börtönbe visszakerülve Mehdi új cellát kap, ahol egyből kipécézi egy másik rab, zaklatni kezdi, vajon képes lesz Mehdi megvédeni magát?

2023.02.24., Péntek 21:00 - 90. rész

Mehdi végre szabadlábra kerülhetne, nagyon várja már, hogy az újszülött lányát a kezében tarthassa. Azonban a börtön kemény világa ismét visszarántja, amikor közvetlenül a támadása előtt verekedésbe keveredik. Cemile, Nuh és Benal teljesen magukba roskadnak a hírek miatt, azonban a csapásoknak még nincs vége. A család csak Zeynep segítségére számíthat, de vajon Zeynep is segíteni akar?