Az örökség ára 1. évad, 49-53. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 49-53. rész tartalma

 

 

2023.02.13., Hétfő 13:00 - 1. évad, 49. rész

Ziya İkbal fejéhez vágja, hogy látta, ő lökte le az emeletről Kevsert, Yusuf anyját. İkbal nagyon fél, hogy Ziya elmondja Yamannak, és minden eszközzel próbálja megnyugtatni. Ziya megkéri Yamant, hogy nagyon vigyázzon Seherre, nehogy bármi baja essen. Begüm arra kéri az anyját, hogy az esküvőig ne keresse, hiszen mindenkinek azt hazudta, hogy a halálán van.

2023.02.14., Kedd 13:00 - 1. évad, 50. rész

Kiraz felveszi Begüm telefonját, és rájön, hogy Begüm anyja Olaszországban vígan vásárolgat. Begüm könyörög neki, hogy ne mondja el Alinak. Yaman segít Ziyának kertészkedni, és a kertben hagyja a telefonját. Ziya meglátja a videót, melyen Sehert egy sírba lökik, eszébe jut Kevser halála, és eltűnik a villa kertjéből. A taxival érkező Seher egy pillanatra megpillantja Ziyát az utcán, de mire kiszáll, nyoma vész. Yamannal keresni kezdik a város utcáin.

2023.02.15., Szerda 13:00 - 1. évad, 51. rész

Yaman és Seher bemennek a halottasházba, mert a rendőrök találtak valakit, akire illik Ziya személyleírása. İkbal megrémül, mert Ziya halálával minden befolyását elveszíti a családban. Yaman és Seher bemennek azonosítani a holttestet, és megkönnyebbülve látják, hogy nem Ziya az. Begüm rosszul bánik Kirazzal, hátha el tudja űzni a házból. Yaman megtalálja Ziyát a romos gyerekkori házukban.

2023.02.16., Csütörtök 13:00 - 1. évad, 52. rész

İkbal rettentően feszült, attól fél, hogy Ziya elmondja Yamannak, hogy ő lökte le Kevsert az emeletről. Fırat, Kara és İbrahim nem kedvelik Begümöt, érzik, hogy hazudik, és elhatározzák, hogy Ali tudta nélkül utánanéznek egy kicsit a menyasszonyának. Zuhal dühöng, amiért Ziya eltűnése mintha még inkább összehozta volna Yamant és Sehert.

2023.02.17., Péntek 13:00 - 1. évad, 53. rész

Yaman felajánlja Ziyának, hogy vele tölti az egész napot. Ziya csirkeszárnyat szeretne enni, de Adalet kórházban van, és senki nem tudja elkészíteni. Seher vállalja, hogy Yaman elmondása alapján mégis nekifog, és Zuhal nagy bosszúságára, sikert arat vele. İbrahim addig kutat Begüm anyja után, míg kideríti, hogy nem a halálos ágyán fekszik egy müncheni kórházban, hanem Olaszországban nyaral.