Az örökség ára 1. évad, 54-58. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 54-58. rész tartalma

 

 

2023.02.20., Hétfő 13:00 - 1. évad, 54. rész

Begüm alig várja az esküvőt, Ali már belenyugodott abba, hogy meg kell nősülnie, hogy Begüm halálos beteg anyja óhaja teljesüljön. Zuhal próbál Yaman közelébe férkőzni, de ő durván és elutasítóan viselkedik vele. Yaman bosszús, mert nem tudja, hová ment Seher, és a lány nem veszi fel a telefonját. Firat, Kara és Ibrahim úgy döntenek, névtelenül elküldik Alinak a Begüm vígan nyaraló anyjáról szerzett videót. Ali azonnal szembesíti menyasszonyát a hazugságával.

2023.02.21., Kedd 13:00 - 1. évad, 55. rész

Begüm hiába könyörög, Ali meg sem akarja hallgatni, közli vele, hogy soha többé nem akarja látni. Seher hazafelé tartva elájul az utcán, és beveri a fejét meg a bokáját. Yaman felveszi a kocsijába a sántikáló Sehert, és orvost hívnak hozzá. Az orvos azt tanácsolja, éjjel ne engedjék aludni, legyenek mellette, mert a fejsérülés veszélyes. İkbal rájön, hogy Yusuf attól fél, elveszíti a nagynénjét, és ezt megpróbálja kihasználni.

2023.02.22., Szerda 13:00 - 1. évad, 56. rész

Senki nem ér rá Seherre vigyázni, hogy el ne aludjon, ezért Yaman mellette marad, és egész éjjel beszélteti. Eközben İkbal foglalkozik Yusuffal, aki folyton a nénikéjét akarja. İkbal kihasználja, hogy Yusuf attól retteg, elveszítheti az anyja után a nénikéjét is. Kitalálja, hogy megszabadul tőle, árvaházba juttatja.

2023.02.23., Csütörtök 13:00 - 1. évad, 57. rész

İkbal pszichológiai hadviselést folytat Yusuf ellen. Olyan dolgokat helyez el a szobájában, hogy a kisfiú azt hiszi, az anyja járt ott. Begüm elmondja Ezginek, hogy bosszút fog állni Kirazon, mert miatta hiúsult meg az esküvő. Begüm Ali bocsánatáért könyörög, és közben elárulja, hogy Kiraz is tudott a hazugságáról. Ali mérhetetlenül csalódott.

2023.02.24., Péntek 13:00 - 1. évad, 58. rész

İkbal erős altatót tesz Seher italába, hogy ne tudjon foglalkozni Yusuffal. A kisfiúnak eszébe jut, hogy anyjának sem volt ereje foglalkozni vele, İkbal pedig egyre inkább elülteti benne a félelmet, hogy Seher is meghalhat, ahogyan Kevser. Ali nem hajlandó szóba állni Kirazzal, amiért elhallgatta előle Begüm hazugságát. İkbal megkéri Yamant, hogy saját részesedését a cégben írja át Zuhal nevére, és Zuhal járjon be az irodába továbbiakban.