Az örökség ára 1. évad, 59-63. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 59-63. rész tartalma

 

 

2023.02.27., Hétfő 13:00 - 1. évad, 59. rész

İkbalék lejátszanak az ajtó mögül Yusufnak egy videót Amikor Yaman sehol sem látja Yusufot, lemegy a pincébe, és ott találja, az anyja régi holmijai között. Begüm elhatározza, hogy tönkreteszi Kirazt, mert azt hiszi, ő tehet mindenről. İkbal dühös, mert Seher nem akarja bevenni az orvos által felírt gyógyszert, amit ő kicserélt erős altatóra, így nem tudja távol tartani Yusuftól.

2023.02.28., Kedd 13:00 - 1. évad, 60. rész

Kiraz felajánlja, hogy elmegy Osman bácsi helyett a patikába. Begüm csak a pillanatra vár, hogy Kiraz kilépjen a házból. Megtámadja az utcán. Ali épp akkor érkezik haza, a vérző Kirazt kórházba viszi. Begüm, visszamegy a házba, és Osman bácsival veszekszik, aki szívrohamot kap. Begüm megijed, és újjáéleszti. A Kırımlı villában megjelenik a gyámügy, és magukkal akarják vinni Yusufot.

2023.03.01., Szerda 13:00 - 1. évad, 61. rész

A gyámügy munkatársai magukkal viszik Yusufot. İkbal utasítja Zuhalt, hogy intézze úgy, hogy Yaman ne vehesse fel a telefonját az irodában. Seher hiába hívja, ám amikor végre eléri, Yaman azonnal hazasiet, és tombol a dühtől, amiért Seher megengedte, hogy elvigyék. İkbal örül a terve sikerének. Osman bácsit újraélesztik, és azt kéri Alitól meg Kiraztól, hogy vigyázzanak egymásra, majd meghal.

2023.03.02., Csütörtök 13:00 - 1. évad, 62. rész

Yaman és Seher hiába mennek Yusuf után az intézetbe, kénytelenek ott hagyni. Yaman azonnal berendeli az ügyvédeit, hogy szerezzék vissza a kisfiút. Seher vigasztalhatatlan. Osman bácsi temetésére megérkezik a testvére, Sultan néni, akit Begüm hoz el a reptérről, és útközben Kiraz ellen hangolja. Az intézetben Muharren és Cenk megkeserítik Yusuf életét.

2023.03.03., Péntek 13:00 - 1. évad, 63. rész

Nedim kideríti, hogy valaki feljelentést tett a gyámügynél, ezért vitték el Yusufot. Sultan néni rendkívül undok Kirazzal, hiába próbál a kedvében járni. Seher és Yaman elmennek az intézetbe, de nem engedik, hogy találkozzanak Yusuffal. Yusuf azonban észreveszi őket, és megígérik neki, hogy kiviszik onnan. İkbal azt tanácsolja Selimnek, mentse ki Sehert a villából. Így egyszerre két embertől is megszabadulhat.