Az örökség ára 1. évad, 64-68. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 64-68. rész tartalma

 

 

2023.03.06., Hétfő 13:00 - 1. évad, 64. rész

İkbal bogarat ültet Yaman fülébe egy elejtett mondattal, miszerint talán Selim tette a feljelentést. Sultan néni közli Kirazzal, hogy már nincs szükség rá a házban, és ad némi pénzt neki, hogy költözzön el. Yaman felkeresi Selimet, hogy felelősségre vonja, de Seher meggyőzi, hogy nem ő tett feljelentést. A kis Yusufot sokat bántják a fiúk az intézetben. A gyámügy munkatársai meghallgatják Sehert és Yamant is.

2023.03.07., Kedd 13:00 - 1. évad, 65. rész

Begüm ékszert vesz Sultan néninek, hogy még inkább a kegyeibe férkőzzön. Kiraz elhallgatja Ali elől, hogy Sultan néni gonosz vele, és felajánlja, hogy elköltözik, de Ali hallani sem akar róla. Sultan néni azonban összepakolja a holmiját és kidobja a házból. A gyámügy közli, hogy nem vihetik haza Yusufot. Yaman teljesen magába fordul. Yusuf megszökik az intézetből. Ali Kiraz keresésére indul.

2023.03.08., Szerda 13:00 - 1. évad, 66. rész

Yusuf elhatározza, hogy elindul haza, és míg mindenki alszik, kioson az intézetből. Összefut a bolyongó Kirazzal, aki szóba elegyedik vele, de a kisfiú nem tudja a bácsikája címét. Kiraz bejelenti a rendőrségen az eltévedt kisfiút, majd elmegy, nehogy igazoltassák. Mielőtt a járőrök megérkeznének, egy férfi magával viszi Yusufot, azt ígérve, hogy megkeresik a bácsikáját, de egy romos házba zárja. Yaman és Seher a kisfiú keresésére indulnak.

2023.03.09., Csütörtök 13:00 - 1. évad, 67. rész

Ali, miután megmenti Kirazt egy férfitól, aki meg akarja erőszakolni, elmondja neki, hogy bármit mond Sultan néni, az ő helye ott van a házban. Attar el akarja adni a kis Yusufot a Kolduskirály nevű embernek, aki gyerekeket kényszerít koldulásra. Yaman, alvilági kapcsolatain keresztül kideríti, hol van Attar, kiszabadítja a kisfiút, és elrejtőzik vele egy kis házban.

2023.03.10., Péntek 13:00 - 1. évad, 68. rész

Seher, aki nem tudja, hol lehet Yaman Yusuffal, nagyon aggódik. Sultan néni egyfolytában morog Kirazra. İkbal utasítja az embereit, hogy derítsék ki, hová tűnt Yaman a kisfiúval. Begüm megdöbben, amikor látja, hogy Kiraz visszatért a házba. Azt remélte, végleg megszabadul tőle. Nedim nem árulja el Sehernek, hol bujkál Yaman a gyerekkel. Seher kétségbeesésében felkeresi Arif papát.