Drága örökösök - A visszatérés 1. évad, 36-40. rész tartalma

Drága örökösök - A visszatérés 1. évad, 36-40. rész tartalma

 

(Drága örökösök - 5. évad)

 

2023.02.13., Hétfő 19:35 - 1. évad, 36. rész

A darabolós rém

Icuka és Putyili egy hátborzongató rejtély nyomába ered a panzió kertjében. Attila feje fölött összecsapnak a hullámok, ám Marosi különös megoldással rukkol elő számára. Bogdan nem várt helyről lel új szövetségesre. Nándi beszámol Mónikának és Tamásnak a nyomozás legújabb fejleményeiről, melyek közelebb vihetik őket a koronához. Dándi egy nagy tervvel áll elő Gorannak. Tibinek meggyűlik a baja a szerb rendőrséggel - ennek dacára vajon sikerül eljutnia Kálmánhoz?

2023.02.14., Kedd 19:35 - 1. évad, 37. rész

Rendkívüli közlemény

Anikónak feltűnik Stefi furcsa viselkedése Sándor eltűnésével kapcsolatban. Imi és Zénó a levágott kéz ügyében nyomoznak, Subicz is gyanúba keveredik. Dr. Urbánnál megjelenik Kata egyik páciense, aki úgy tűnik, nem kezelésre érkezett... Tibi eközben teljesen padlóra kerül, de vajon tényleg feladja és elhagyja Ökörapátit?

2023.02.15., Szerda 19:35 - 1. évad, 38. rész

A jeti

A falusiak kedélyeit egy rejtélyes szörny észlelése borzolja. Mónika nagy hír hoz Nándinak Jolika házával kapcsolatban, amitől hirtelen felgyorsulnak az események. Krisztiánnak nem várt lehetősége nyílik arra, hogy végre becsajozzon. Bogdan Goran elé vezeti Sándort, aki jól kifaggatja a rettegő katasztrófavédőt - vajon mit sikerül kiszednie belőle?

2023.02.16., Csütörtök 19:35 - 1. évad, 39. rész

Vissza cserediák

Kata kénytelen leróni a tartozását, Mahics azonban már nem éri be pusztán a pénzzel. Sándor elindul, hogy teljesítse a feladatot, amit Goran rábízott, de hatalmas bajt okoz a Szappanos háznál. Subicz még a segélykérőknél is nagyobb veszéllyel néz szembe, maga a jeti feni rá a fogát. A rendőrök a szökött operaénekest keresik. Attila és Ibolya végre egy asztalhoz ülnek, de vajon sikerül rendezni közös dolgaikat?

2023.02.17., Péntek 19:35 - 1. évad, 40. rész

Isten éltessen, Pannika!

Tamás és Krisztián sajátos nyomozásba kezd Jolika néni egyik verse alapján. Vali meglátogatja a kórházban lábadozó Tibit, ám a látogatás nem úgy sül el, mint gondolta. Imi és Zénó új vendéget hoz Terikének, aki minden világossá válik az unokaöccse viselkedésével kapcsolatban. Sándor és Anikó születésnapi zsúrt rendez a kis Pannikának, ami nem várt meglepetést tartogat. Nándi cselhez folyamodik, hogy pénzt szerezzen Jolika házára.