Áprilisban érkezik a Pepe második évada

Pepe

Április közepén folytatódik a Pepe című sorozat, a második évad kerül képernyőre

 

Új évaddal és új étlappal nyitja meg április 16-án a szezont a TV2 népszerű heti sorozata, a Pepe. Dunaszéphely legendás pecsenyézőjében a mindig morcos Pepe őrzi a dupla panír hétpecsétes titkát, míg fia, a maximalista gourmet séf, Gábor azon dolgozik, hogy az általa vezetett étterem végre megkapja a hőn áhított Michelin-csillagot. Mindeközben a szereplők keresik a boldogságot, amihez azonban nincs bevált recept.

 

2022-ben debütált a TV2 heti sorozata, a Pepe. A főszereplők, a sztori és nem utolsó sorban a gyönyörű Duna-parti helyszín hamar a nézők szívébe lopta magát, így tavaly ősszel leforgatták a sorozat második évadát is. Az új szezonban már szabad kezet kaptak az alkotók és jócskán eltértek az eredeti, spanyol formátum forgatókönyvétől és még inkább a magyar közönség ízlésére formálták a vígjátékot.

- Az elmúlt években a TV2 Csoport is beszállt a fikciós sorozatok piacára. Sokáig kerestük azokat a zsánereket, amik képernyő elé ültethetik a nézőinket. Ezek közül a Pepe az egyik, ami a sztorit és a szereplőgárdát tekintve is sikert aratott a közönség körében, így berendeltük a második évadot. Az írói szabadság adta lehetőségekkel éltek is az alkotók, így még inkább „magyaros” lesz a folytatás. – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Az első évad azzal ért véget, hogy Pepe (Mucsi Zoltán) számára is kiderült, hogy Gábor (Simon Kornél) a fia. Az új szezonban a sikeres, fiatal séf megfogadja, hogy mindenáron megszerzi az étteremnek a Michelin-csillagot, kérdés, hogy az apja, Vince és Dani fel tudnak-e nőni ehhez a feladathoz? Minden nap új kihívás elé állítja őket, hol egy rendőrségi akció helyszíne lesz az étterem, hol egy titokzatos új szakács után nyomoznak, vagy épp egy betolakodó kisegeret próbálnak elrejteni a szigorú ÁNTSZ ellenőr elől. Gábor és Pepe betörnek egy apácazárdába, túszul ejtik őket, de ez mind semmi ahhoz képest, hogy Gábornak át kell adnia az irányítást a saját konyhájában. Ha a szükség úgy kívánja focistának állnak, vagy éppen botcsinálta régésznek, de ha súlyos betegséget kell szimulálni, Pepe abban is verhetetlen. A kalandok során megtanulják, hogyan működjenek együtt családként, és hogy a boldogsághoz bizony nincs jól bevált recept.

 

A főszereplők, Mucsi Zoltán, Simon Kornél, Martinovics Dorina, Kovács Panka, Kovács Lehel és Medveczky Balázs mellett új szereplőket is láthatnak a nézők, érkezik Bata Éva, Benedek Dániel és Huzella Júlia, akik alaposan felforgatják Dunaszéphely és a Pepe étterem amúgy is mozgalmas mindennapjait.

 

A Pepe második évada 2023. április 16-tól, vasárnap esténként a TV2-n