Titkok hálójában - új sorozat a SuperTV2-n

Titkok hálójában

Titkok hálójában címmel új török sorozat a SuperTV2-n

 

Pinar Deniz és Kaan Urgancıoğlu főszereplésével hamarosan új török sorozat érkezik a SuperTV2-re.

 

A második évadánál járó sorozat 2021-ben debütált Törökországban. Az eredeti címe Yargi.

 

A sorozat alaptörténete

Ceylin ügyvédnő és Ilgaz államügyész úr útjai keresztezik egymást egy gyilkossági ügy kapcsán, így kénytelenek együtt dolgozni, hogy megtalálják a gyilkost, de mindez visszafordíthatatlan következményekkel lesz mindkettőjük életére...

A két szereplő ellentétes személyiség, Ilgaz az apjától tanult elvek mentén él, amiben fontos az őszinteség, a becsület és a tisztelet. Ceylin viszon vakmerő ügyvéd, aki nem ismer határokat, a munkáját a saját szabályai szerint végzi.

Ceylin sikeres ügyvédnő, aki bármit megtesz azért, hogy elérje, amiben hisz. Kitartó és bátor. Nem ismer határokat, ha szabályokról van szó. Ceylin családfő lesz, miközben a jogi egyetemen tanul. Apját jogtalanul vádolják rablással, és 5 évig rács mögött marad. Ez idő alatt Ceylin mindent megtesz, hogy támogassa édesanyját és kishúgát, és megtanulja, hogyan küzdjön meg egyedül a viszontagságos életkörülményekkel. Ezután Ceylin a saját szabályai szerint végzi a munkáját. Számára bármilyen eszköz vagy módszer megengedett az igazság elérése érdekében.

Ilgaz a sikeres ügyész, viszont mindent a szabályok és előírások szerint tesz. Ebből a szempontból Ceylin szöges ellentéte.

 

Főszereplők:

Pinar Deniz - Ceylin Erguvan ügyvédnő

Kaan Urgancıoğlu - Ilgaz Kaya ügyész

 

Titkok hálójában

(Yargi) (2021)

Országos Premier

TV: SuperTV2

2023.03.16., Csütörtök 20:00 - 1. évad, 1. rész