Mavi szerelme 78-82. rész tartalma

Mavi szerelme 78-82. rész tartalma

 

2023.04.24., Hétfő 18:50 - 78. rész

Yasar bosszút akar állni, így megbabrálja Ismet autóját. Hasibe lebukik a lánya előtt, hogy a betegséget csak megjátszotta. Mavi dühében pakol, és Ismet autójával elindul, ám a fék hibája miatt balesetet szenvednek. Az orvosok a kórházban örömhírt közölnek, Mavi várandós. Ám az asszony a fejét kapott sérülés miatt nem emlékszik semmire - és senkire.

2023.04.25., Kedd 18:50 - 79. rész

Cemal megtudja, hogy Ömer is értesült Fatma terhességéről. A férfi felkeresi Mavit, amit Hasibe nem néz jó szemmel, ezért úgy intézi, hogy Ömer egy időre beszoruljon a bérelt házba. Az idős asszony attól tart, hogy a férfi mindent elmond a lányának. Pembe és Ismet ismét kerülgetik egymást, ami Yasarnak nem tetszik. A Görecki család kifejezetten örül Mavi emlékezetvesztésének, mert a nő kedvesebb, mint, amit valaha is elképzeltek volna.

2023.04.26., Szerda 18:50 - 80. rész

Yasar továbbra is mindent kitalál, hogy keresztbe tegyen Ismetnek. Safiye féltékenyen figyeli, hogy Mavi egyre közelebb kerül Refikához. Ali és Mavi nagyon jól megvannak egymással. Safiye felkér egy festőt, hogy megörökítse a család portréját, ezt azonban a nőn kívül mindenki nehezen viseli. Hasibe továbbra is lakat alatt tartja Ömert, hogy a férfi ne árulhassa el Alit. Mavi megtalálja leveleket, amiket Alinak írt a börtönbe.

2023.04.27., Csütörtök 18:50 - 81. rész

Mavi egy boltban meghallja, ahogyan két nő róla pletykál, az asszony pedig emlékezni kezd. Ám úgy dönt, hogy szeretne tiszta lappal, új életet kezdeni. Ismetnek remek terve van arra, hogyan állítsa le Yasart, ám az megvalósítás visszafelé sül el. Ismet és Pembe arra készülnek, hogy titokban összeházasodnak, ahhoz azonban Hasibenek is lesz egy-két szava. Hatice kiszabadítja Ömert.

2023.04.28., Péntek 18:50 - 82. rész

Ismet és Pembe kijátszva Hasibét összeházasodnak. Refika és Fazil mikor megtudják a házasság tényét, kitagadják őket, így kénytelenek elköltözni a hegyi házba. Hasibe utánuk megy, és bár nagyon haragszik rájuk azt a tanácsot adja nekik, költözzenek egy igénytelenebb helyre, és akkor a család visszafogadja őket. Hirtelen egy istállóban találják magukat egy tehén társaságában.