Mavi szerelme 93-97. rész tartalma

Mavi szerelme 93-97. rész tartalma

 

2023.05.15., Hétfő 18:50 - 93. rész

Hasibe hazamegy a Görecki villába, Pembe pedig szégyelli az anyját Saadet előtt. Bár a lány észreveszi Hasibe megbántottságát, és igyekszik helyre hozni, a nő rendkívül szomorú a lánya miatt. Birgül megzsarolja Refikát, hogy vegye vissza, majd mikor egykori munkaadója nem veszi komolyan, elintézi, hogy mégis újra munkát kapjon. Refika a sógornője iránti frusztráltságát Mavin és Alin vezeti le.

2023.05.16., Kedd 18:50 - 94. rész

Mavinál betelik a pohár Refika viselkedését illetően, és anyja segítségét kéri, hogy leállítsa az anyósát. Ennek ellenére Hasibe segít Refikának is, hogy Fazil testvérétől megszabaduljanak. Ömer elmondja Fatmának, hogy érez valamit Hatice iránt, a várandós asszony pedig a lelkiismeret-furdalás miatt felkeresi a szolgálólányt. Refika megtudja, hogy a sógornője szerencsejáték függő, és hatalmas tartozása van. Bilgürnek udvarlója akad, és randevúra megy.

2023.05.17., Szerda 18:50 - 95. rész

A család asszonyai úgy intézik, hogy megszabaduljanak Saadettől. Birgül udvarlója hátsó szándékkal közeledik a nőhöz, és megismerkedik Hasibével is, akiről azt hiszi, hogy a villa úrnője. Mavi anyját elrabolják, és váltságdíjat követelnek abban a hiszemben, hogy Refika Görecki van a kezükben. Miután felhívják Cemalt, kiderül, hogy Refika megvan, ám a család Hasibét nem találja sehol.

2023.05.18., Csütörtök 18:50 - 96. rész

Az elrablók rájönnek, hogy rossz nőt vittek el, de Hasibéért is váltságdíjat követelnek. Mavi és Pembe kétségbeesik, de Fazil úr úgy dönt, hogy kifizeti a kért összeget. Hasibe most is önmaga, remekül megérteti magát az elrablókkal, a nő nem esik kétségbe. Refika döbbenten látja, hogy Fazil egykori szerelme - az első szerelme - visszatért a városba.

2023.05.19., Péntek 18:50 - 97. rész

Cemal trükközik a pénzzel, papírt tesz közéjük. Bár az elrablók rájönnek, de elengedik Hasibét. Ám amikor ez kiderül, a család Cemal ellen fordul, bár épp nem a legjobbkor. Mavi anyja ugyanis Safiye cukrászdájának a megnyitójára érkezik meg. Fazil úr nehezen viseli az otthoni légkört, ez pedig Refikának is feltűnik. Hatice megjelenik Ömernél és Fatmánál, utóbbi pedig tapintatosan magára hagyja a fiatalokat.