Az örökség ára 1. évad, 105-109. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 105-109. rész tartalma

 

2023.05.08., Hétfő 11:40 - 1. évad, 105. rész

Ozant megzavarja a rendőrség, és míg beviszik egy közlekedési baleset miatti tanúvallomásra, Yaman kinyitja a bilincsét, és kiszabadítja Sehert is, ám amikor kilépnek a raktárból, Ozan lecsap rájuk, és meglövi Yamant, aki összeesik. Seher kétségbe esik, Ozan visszacipeli őt a házába. Ali felkészíti Kirazt, aki bemegy a drogdílerekhez, hogy lefotózza a naptárukat. Ali hiába kéri Kirazt, hogy ne kockáztasson, a lány mindenáron sikerre akarja vinni a küldetést.

2023.05.09., Kedd 11:40 - 1. évad, 106. rész

Kiraz mindenáron megpróbálja lefotózni a bűnözők jegyzeteit, noha Ali megígértette vele, hogy nem vállal felesleges kockázatot. Yaman dühöng, mert az emberei nem találják Ozan házát. Selim a Ozan szomszédjától megszerzi a pszichiátere telefonszámát, aki elárulja neki, hol van Ozan elhagyatott háza. Kiraz lebukik, de leüti a bandavezért, mielőtt Ali a szobába lépne. Ozan kinyitja a gázcsapot, hogy Seherrel együtt haljon meg. Selim a házhoz érve, képtelen kihozni a gázcsőhöz láncolt Sehert, épp ekkor érkezik Yaman.

2023.05.10., Szerda 11:40 - 1. évad, 107. rész

Sehert és Yamant a mentők kórházba szállítják. Yaman a műtét után gyorsan felébred, ám Seher nem tér magához. Ibrahim nyűgös, mert az anyja mindenképpen azt szeretné, ha megnősülne, de neki esze ágában sincs ilyesmi. Sultan azt javasolja Begümnek, játssza a segítségre szoruló nőt Ali előtt, hogy magára vonja a figyelmét. Zuhal őrjöng, amiért Yaman csak Seherrel törődik.

2023.05.11., Csütörtök 11:40 - 1. évad, 108. rész

Seher magához tér, és örül, hogy Yaman él, ő ugyanis azt hitte, a golyó végzett vele. Mivel csak Selimre emlékszik, azt hitte, ő mentette ki Ozan házából. Begüm segítséget kér Alitól, mivel bűnözők megfenyegették. Sultan azt javasolja, költözzön hozzájuk, míg Ali elkapja a bűnözőket. Begüm örül, hogy Ali közelében lehet.

2023.05.12., Péntek 11:40 - 1. évad, 109. rész

Sehert hazaviszik a kórházból, Yaman mindent beszerez, ami a gyógyulásához szükséges. Sehernek rémálmai vannak, folyton Ozant látja, Yaman mellette marad, hogy el tudjon aludni. Selim meglátogatja Sehert, és bevallja neki, hogy nem ő mentette ki Ozan házából, hanem Yaman. Zuhal elhatározza, hogy eltávolítja Yamant Seher közeléből.