Az örökség ára 1. évad, 96-100. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 96-100. rész tartalma

 

2023.04.24., Hétfő 13:00 - 1. évad, 96. rész

Yaman nem bízik a zenetanárban, bosszantja, hogy folyton a házban van Seher és Yusuf közelében. Kiraz munkát keres, Ali titokban mindenféle munkalehetőséget kínál neki, hogy lássa, mennyire dől be Kiraz a szélhámosoknak. Sejtése beigazolódik, Kiraz elmegy egy állásinterjúra egy parkba. Nagyon meglepődik, amikor Ali várja ott. Seher próbálja meggyőzni Yamant, hogy Ozan, a zenetanár, tisztességes ember.

2023.04.25., Kedd 13:00 - 1. évad, 97. rész

Ozan egy kamerát helyezett el Seher szobájában, azon figyeli a lány minden mozdulatát. Noha Nedim semmi terhelőt nem talált Ozanra nézve, Yaman nem bízik benne. Arra kéri Nedimet, hogy alaposan nézzen utána a Hollandiában töltött éveinek. Gyanúja nem alaptalan, Ozan teljes önéletrajza hazugság. Kiraz boldog, mivel állásinterjúra hívták egy varrodába.

2023.04.26., Szerda 13:00 - 1. évad, 98. rész

Kiraz örül, hogy végre igazi munkája van, Ali pedig elviszi Selim éttermébe, ahol Sultan néniék várnak rá, hogy megünnepeljék első igazi munkahelyét. Yaman figyeli Sehert és Ozant, amint egy étteremben teáznak. Seher kérdőre vonja, de Yaman elhiteti vele, hogy attól fél, ellensége, Akszak ártani próbálna neki. Ozan meggyőzi Sehert arról, hogy csak azért írt valótlanságot az önéletrajzában, mert teljesen összetört, amikor a menyasszonya meghalt. Yaman felkeresi Ozant, és ráparancsol, hogy mondjon fel. Seher nagyon dühös lesz, amikor Ozan elárulja neki.

2023.04.27., Csütörtök 13:00 - 1. évad, 99. rész

Seher közli Yamannal, hogy a zenetanár továbbra is marad. Yaman dühöng, de nem akar tovább veszekedni. A varrodában Kiraz észreveszi a zúzódásokat Gültenen, és az asszony bevallja, hogy veri a férje. Ozan eltépi a szökőkút áramvezetékét, majd úgy tesz, mintha megmentené Yusufot az áramütéstől. Seher roppant hálás neki, Yaman is megenyhül iránta. Ozan arra kéri Sehert, menjen el az öreg házba, amit fel szeretne újítani, mert kikérné a tanácsát. Kirazt elküldi a varroda vezetője Gülten lakására.

2023.04.28., Péntek 13:00 - 1. évad, 100. rész

Kiraz ismét bajba kerül, amikor Gülten férje túszul ejti, a kiérkező rendőröket pedig megfenyegeti, hogy felgyújtja a házat. Mire Ali rátör a fogva tartott Kirazra, ő már leütötte Mahmutot, a házban szétlocsolt benzinről pedig kiderül, hogy víz. Seher elmegy Ozan házába, de ő nem ér oda időben, és dührohamot kap, amikor látja a taxival távozó Sehert. Yaman nehezen tudja elképzelni, hogyan szakadhatott el a szökőkút áramvezetéke, és Cenger szerint a villanyszerelő sem tud rá magyarázatot.