Drága örökösök - A visszatérés 1. évad, 92-96. rész tartalma

Drága örökösök - A visszatérés 1. évad, 92-96. rész tartalma

 

(Drága örökösök - 5. évad)

 

2023.05.08., Hétfő 19:45 - 1. évad, 92. rész

Koránkelők

Józsi és Dzsenni randiznak az erdőben, ám kisvártatva kiderül, hogy valakik követték őket. Nándi felpaprikázódik, amikor azzal szembesül, hogy Andrea másnak adta ki az irodáját - méghozzá nem is akárkinek! Dani elszunyókál otthon lábadozva, és beteljesül egy álma. Nusika és Zizi mama közös élete nem indul épp zökkenőmentesen. István atya különös vendéggel érkezik Kálmán házába.

2023.05.09., Kedd 19:45 - 1. évad, 93. rész

Csak kirándulunk

Urbán doktor Csomós doktornővel karöltve fogolylátogatásra megy. Goran teljesíti a Mónikának tett ígéretét, és elindulnak Kálmánhoz. Eközben a család többi tagja se tud nyugton ülni. Szilvia és Subicz pásztoróráját egy anyós megjelenése szakítja félbe. Zsóka felkeres egy régi ismerőst abban a reményben, hogy így közelebb kerül a koronához.

2023.05.10., Szerda 19:45 - 1. évad, 94. rész

A Sütemény nevű kislány

Marosiék gyanúja Jolikával kapcsolatban új irányba tereli Tomikáék szerbiai utazását. Mónika végre találkozhat rég nem látott apjával. Katának gyanús lesz Dolly, a ló meseszerű hazatérése. Vajon hogyan reagál Attila a fia eljegyzésének hírére?

2023.05.11., Csütörtök 19:45 - 1. évad, 95. rész

Felelsz vagy mersz

Subicz megtudja, hogy Józsi és Dzsenni kapcsolata válságba került, és úgy dönt, kézbe veszi az ügyet. Tibi, Vali és Tamás meglátogatják Irinát és Marlenkát Szerbiában, hogy a kislánytól a korona után érdeklődjenek. Imi és Zénó találkozni készülnek Szlávennel az őrsön, amikor közbejön egy nem várt fordulat. Nándi egy bizarr kéréssel fordul Katához. Kovács ezredes a lőtérhez vezeti Zsókát, ahol váratlan kalandokba keverednek.

2023.05.12., Péntek 19:45 - 1. évad, 96. rész

Sütimennyország

Dándi figyelmezteti Petrinát, hogy ő lesz Dragan következő célpontja. Subicz segíteni próbál Józsinak és Dzsenninek, ezért állást ajánl a Sztojka testvéreknek. Kata tudomást szerez Urbán doktortól a koronáról a tóban. Tibit és Valit hazaérkezésükkor kellemetlen meglepetés éri Putyili jóvoltából.