A Hazatalálsz folytatódik, jön a második évad

Hazatalálsz, TV2

A TV2 saját gyártású napi sorozatának első évada véget ért, de a csatorna bejelentette, hamarosan jön a folytatás

 

Január 23-án indult a TV2 új napi sorozata, a Hazatalálsz. Farkasliget lakóinak fordulatokkal teli életét tíz héten át követhették a nézők, ám az évad március 31-én befejező epizódjához érkezett. A közönségnek hála, a széria olyan népszerűségre tett szert, ami folytatásra ösztönözte a csatornát: hamarosan érkezik a második évad!

 

Az árvaházból indult és 26 évvel később folytatódó édes-bús történet hamar a nézők szívébe lopta magát. A klasszikus szerelmi háromszög tematika mellett az izgalmas krimi szál tette sokszínűvé, izgalmassá a sztorit. Raja, Tamás és Virág vívódásai mellett Janka korai demenciája, Tibor idegőrlő kettős élete, Márkó üldözöttsége, Trixi viszonzatlan szerelme és az általa okozott fatális baleset mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy a Hazatalálsz hamar elnyerte a nézők szimpátiáját és estéről estére képernyő elé ültetett többszázezer embert.

- Bíztunk benne, hogy a Hazatalálsz egy olyan történetet hoz a TV2 nézőinek, amit érdemes napról napra követni. A kiváló szereplők, az alkotógárda, a forgatókönyv mind hozzájárultak ahhoz, hogy bejelenthetem: berendeltük a második évadot és mi is kíváncsian várjuk, hogyan alakul Farkasliget lakóinak további élete. – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója, aki azt is elárulta, hogy a második évad írásánál az alkotók több szabadságot kaptak, eltérhetnek az eredeti, horvát forgatókönyvtől.

A sorozat első szezonjának fináléjában váratlanul betoppan Mesi születésnapjára az édesanyja, Kata. Hogy az anyai szíve húzta haza, a válást jött intézni, vagy Raja bosszújának eszköze lesz, ez a jövő zenéje, ahogy az is, hogy a partra vetett szőnyeg elvezeti-e a rendőrséget Trixiékhez, kiderül-e a gyilkos személye? Márkó tényleg hátat fordít a családjának? Vajon megbocsát-e Tamás Editnek és rendeződik Brigi sorsa? Megannyi kérdés, amire választ a Hazatalálsz második évada ad majd!