Mavi szerelme 107-111. rész tartalma

Mavi szerelme 107-111. rész tartalma

 

2023.06.05., Hétfő 18:50 - 107. rész

Cemal és Ali között tapintható a feszültség. A fiatalabbik Görecki fiú felkeres egy orvost, aki elmagyarázza, hogy Ahmet, Fatma és Metin vércsoportját ismerve, a kisfiú nem lehet a közös gyerekük. Ali sejteni kezdi, ki is a valódi apa. De nemcsak ő, amikor Ömer megkérdezi Fatmát, a nő nem tagadja. Refika kihallgatja Safiye és Pembe beszélgetését, és nem veszi jó néven, amit ott hall.

2023.06.06., Kedd 18:50 - 108. rész

Fatma visszamegy a régi házba Ömerrel. Birgül rajtakapja Bekirt, hogy eladja a holmikat, amiket a nő pénzén vettek. A szolgáló számára hamar kiderül, hogy a férfi szélhámos. Ali szeretne tisztán látni, és DNS vizsgálatot kér a Metintől és Cemaltól szerzett mintákból. Pembe szeretné, ha rá is úgy gondolnának, mint Görecki feleségre, de a jótékonysági esten nem tud kibújni a bőréből.

2023.06.07., Szerda 18:50 - 109. rész

Ali megkapja a DNS teszt eredményét, így már előtte sem titok, hogy Metin a bátyja fia. A feldühödött férfi, miután rájön, hogy miért kellett Ahmetnek meghalnia, a rendőrségre cibálja Cemalt, aki azonban kér tőle két napot, hogy mindent elrendezzen. Hasibe önérzetét bántja, hogy szolgálóként dolgozik a házban, ahol mind a két lánya úrnő. Birgül elmondja Refikának, hogy Hatice Ömerrel találkozgat, a nő pedig a szolgálót bünteti meg. Ali felkeresi Fatmát, aki őszintén elmondja neki, hogy a közeljövőben születendő baba is Cemalé.

2023.06.08., Csütörtök 18:50 - 110. rész

Ömer felajánlja Fatmának, hogy költözzenek el, de a nő nem szeretné. Hasibe sem örülne neki. Az asszony összeszólalkozik Refikával, utóbbinak pedig elege lesz, amikor meghallja, hogy Hasibe Cemal és Fatma viszonyával zsarolja. Safiye úgy dönt, hogy bezárja a cukrászdát. Cemalt szorítja az ultimátum, amit Ali adott neki.

2023.06.09., Péntek 18:50 - 111. rész

(évadzáró epizód)

Refika, miután Hasibe sarokba szorította, úgy dönt, ideje mindenkinek megtanulni, hol a helye. Hasibét mélyen sérti az asszony döntése, és bár a lányai megpróbálnak kiállni mellette, Ali ezúttal nem védi meg. Cemal hajókázni hívja Alit, ahová meglepetésként Ismet is csatlakozik. Ali és Cemal összeszólalkoznak, így a legfiatalabb Görecki fiú is megtudja, hogy Ahmetet ki ölte meg. Ali eltűnik a tengerben, Cemal pedig miután rájön, hogy miatta halhat meg az öccse, utána ugrik. Pembe átveszi Safiyetől a cukrászda vezetését. A lány és Mavi között is szóváltásra kerül sor, utóbbi pedig rohanás közben leesik a lépcsőről.