Mavi szerelme 98-102. rész tartalma

Mavi szerelme 98-102. rész tartalma

 

2023.05.22., Hétfő 18:50 - 98. rész

Birgül figyelmezteti Haticét, hogy hagyja békén Ömert. Utóbbi biztosítja Fatmát, hogy nem hagyja magára. Refika megpróbál rájönni, hogy mi bántja a férjét, és attól tart, hogy Fazil a régi szerelmével találkozik. Az idős asszony és Safiye nyomozni kezdenek, és előkerül egy számla, amit senki nem ért. Ali és Cemal szilvát mennek szedni Mavinak, de tiltott területre tévednek. Birgül megpróbálja kiengesztelni Bekirt.

2023.05.23., Kedd 18:50 - 99. rész

Fazil úrnak elege lesz az otthoni állapotokból, ezért elköltözik a villából, amit Refika rosszul visel. Cemal észreveszi, hogy Hatice és Ömer együtt kávéznak. Safiye cukrászdája nem megy túl jól, így az asszony attól tart, hogy csődbe megy. Ali és testvérei megpróbálják rávenni az apjukat, hogy költözzön haza, helyette azonban ők is jól érzik magukat Fazil házában.

2023.05.24., Szerda 18:50 - 100. rész

A Görecki család nőtagjai nem veszik jó néven, hogy a férfiak Fazil úrnál ragadnak. Így sem Ali, sem Cemal és Ismet sem térhet haza. A testvérek most döbbennek rá, hogy milyen jó dolguk volt a villában. Bár Ismet mindent megtesz, hogy pótolja Birgült, a fiú próbálkozásai meg sem közelítik a szolgáló főztjét. A nők addig nem is akarják hazaengedni a férfiakat, amíg azok nem kérnek bocsánatot, ám először Refika, és végül szép sorban mindenki feladja az ellenállását. A háznál megjelennek a behajtók Ismet egy régi tartozása miatt.

2023.05.25., Csütörtök 18:50 - 101. rész

Fatma begörcsöl és Cemal viszi kórházba. Hasibe arra kéri Refikát, hogy a villába vihesse a várandós nőt, mivel ápolásra van szüksége. Miután kiderül, hogy Ismet adósságot halmozott fel, Fazil úr úgy dönt, hogy a cég részvényeit Camel és Ali között osztja szét. Pembe ezt nem tudja elfogadni, és arra biztatja Ismetet, hogy perelje be a saját apját. Hasibe egy napra átveszi Safiye cukrászdájának az irányítását, és - bár nem süteménnyel - de hatalmas forgalmat bonyolít.

2023.05.26., Péntek 18:50 - 102. rész

Egyértelmű, hogy a város lakói inkább Hasibe köftéjét szeretik, mint Safiye trendi süteményeit. Ilyas viszont nem hagyja annyiban a dolgot. Fazil úr rosszul lesz a bíróságon, a család pedig úgy gondolja, épp itt az ideje Ismetet megleckéztetni. A fiú eláll a pertől, ezzel viszont Pembét dühíti fel. A lány meggondolatlanul kijelenti, hogy így válni szeretne, de ő is rájön, hogy ez nem is olyan egyszerű.