Az örökség ára 1. évad, 110-114. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 110-114. rész tartalma

 

2023.05.15., Hétfő 11:40 - 1. évad, 110. rész

Zuhal találkozót szervez, hogy elvigye Yamant a házból Seher közeléből, de amikor Yaman látja, hogy Seher fél elhagyni a házat, lemondja a találkozót, és elviszi Sehert a tengerpartra, mert az orvos tengeri levegőt javasolt a felépüléséhez. Sultan néni magával viszi Kirazt a városba, hogy Begüm zavartalanul együtt lehessen Alival. Kiraz az utcán észreveszi a bűnözőt, aki zsarolja Begümöt, és azonnal felhívja Alit. Begüm dühöng, amiért Kiraz véget vetett a jó hangulatú ebédnek kettesben Alival.

2023.05.16., Kedd 11:25 - 1. évad, 111. rész

Ali figyelmezteti Begümöt, hogy az egyik zsarolót elkapták ugyan, de a főnököt még nem, ezért óvatosnak kell lennie. Nedim elmondja Yamannak, hogy ellenségeik, a Camgöz testvérek, lerohanták egyik irodájukat, és egy munkatársuk megsérült. Yaman, aki korábban bosszút állt volna, ezúttal arra utasítja, hogy anyagilag támogassa a sérültet, eltekint a bosszútól. Zuhal dühös, amiért Yaman hajózni készül Seherrel. Zuhal bezárja Sehert a pincébe, nem is sejti, hogy Yaman is ott van, mert épp horgászbotot keres.

2023.05.17., Szerda 11:30 - 1. évad, 112. rész

Yaman és Seher órákon át beszélgetnek összezárva a pincében, míg a biztonsági őr kiengedi őket. Kiraz észreveszi, hogy követik, azonnal rájön, hogy Haldun embere lehet. Ráadásul a telefonja is lemerül. Ali épp elutazott, az ő segítségére nem számíthat. A bűnözők hazáig követik, ahol túszul ejtik Sultan nénivel és Begümmel együtt.

2023.05.18., Csütörtök 11:25 - 1. évad, 113. rész

Egyik bűnöző elkíséri Begümöt, hogy megszerezze a bizonyítékot, amit meg akarnak semmisíteni, a másik fegyverrel tartja sakkban Sultán nénit és Kirazt. Yaman és Seher hajókázni indulnak. Útközben, amikor Yaman megáll vásárolni, a kórházból megszökött Ozan ismét el akarja rabolni Sehert. Yaman utoléri, amikor az autójába próbálja tuszkolni a lányt, és csaknem agyonveri.

2023.05.19., Péntek 11:20 - 1. évad, 114. rész

Sultan néni borzasztóan haragszik Begümre, aki meg akart szökni, nem törődve azzal, hogy emiatt megölhették volna Kirazt és őt, ezért szóba sem áll vele. Begüm nehezen viseli, hogy elveszítette legfőbb szövetségesét Ali visszaszerzésére. Yaman viselkedése megváltozik, ismét nyersen beszél Seherrel. Úgy érzi, nem neki való egy nő közelsége, mert aki közel kerül hozzá, arra csak bajt hoz és szenvedést. Seher nem érti a fordulatot.