Az örökség ára 1. évad, 115-119. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 115-119. rész tartalma

 

2023.05.22., Hétfő 11:30 - 1. évad, 115. rész

Yaman, aki visszatér régi életmódjához, a kazánházban alaposan elver egy férfit, és ezt véletlenül Yusuf is látja az ablakból. Seher felelősségre vonja Yamant, aki elveszíti a türelmét. Seher Ziyától megtudja, milyen gyerekkora volt Yamannak, és már kezdi érteni, mit miért tesz. Ibrahimot folyton nyaggatja az anyja, hogy nősüljön meg. Kiraz attól tart, hogy barátnője vőlegénye, Hasan, valami zűrbe keveredett, ezért követni kezdi.

2023.05.23., Kedd 11:25 - 1. évad, 116. rész

Kiraz, aki követi Hasant, meglátja, hogy a parkban egy lánynak átad egy csomagot. Amikor a lány elmegy, kérdőre vonja a fiút, mert azt hiszi, megcsalja a barátnőjét. Seher szembeszáll Yamannal, és elmondja neki, hogy mindent elkövet azért, hogy a megmentse az erőszakos haláltól, és a család ne veszítse el őt. Kiraz rájön, hogy Hasan kábítószert terjeszt, megkötözi, és egy elhagyatott házban hagyja. Kirpi a neten keres barátnőt Ibrahimnak, és elkezdenek ismerkedni egy lánnyal, de Kirpi folyton hazugságokat ír.

2023.05.24., Szerda 11:35 - 1. évad, 117. rész

Mivel Yaman nem akar az újonnan megnyílt akváriumba kísérni Sehert és Yusufot, Seher elfogadja Selim meghívását, és együtt mennek hárman az akváriumba. Selim minden alkalmat megragad, hogy Yaman ellen fordítsa Sehert, de nem jár sikerrel. Mire Kiraz visszamegy Hasanhoz, már csak hűlt helyét találja. Aki, aki követi Kirazt, kíváncsi, hogy miben mesterkedik. Ajsénak elmondják, hogy Hasan kábítószerrel dílerkedik.

2023.05.25., Csütörtök 11:35 - 1. évad, 118. rész

Cenger elmeséli Sehernek, hogy Yusuf apja golyó általi halált halt, talán ezért vannak rémálmai a kisfiúnak, mert fél, hogy a bácsikáját is elveszítheti. Yaman már épp kezd megenyhülni, amikor megtudja, hogy Seher a kertben Selimmel beszélget. Yaman meggondolja magát, mégis elmegy leszámolni a Camgöz testvérekkel. Amikor Seher megtudja, azonnal utána indul, és besétál a golyózáporba miatta. Yaman nagyon megdöbben. Ali beviszi Hasant a rendőrségre.

2023.05.26., Péntek 11:30 - 1. évad, 119. rész

A rendőrségen kiderül, hogy Hasan a drogot porcukorra cserélte, mert nem akart drogot terjeszteni, de a pénzre szüksége volt. Miután tisztázódott, szabadon engedik. Seher arra kéri Yamant, hogy a család érdekében hagyjon fel az erőszakos élettel, mert nem akarja, hogy Yusuf őt is elveszítse. Zuhal tombol a dühtől, amikor Yaman és Seher együtt érkeznek haza. Selim elmegy a villába, hogy megmondja a magáét Yamannak. Amikor megérkezik Yaman, megüti őt.