Az örökség ára 1. évad, 120-123. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 120-123. rész tartalma

 

2023.05.30., Kedd 11:35 - 1. évad, 120. rész

Seher látja, amikor Selim megüti Yamant, aki nem üt vissza. Rettentő dühös lesz Selimre, és csak Yaman vérző szájával foglalkozik. Selim mérgelődik, hogy rosszul sült el az akciója. Muzaffer bácsi értesíti Alit, hogy bezárja a boltot, nem tud több munkát biztosítani Kiraznak. Ali attól fél, hogy Kirazt tönkreteszi a hír, ezért egyelőre nem mondja el neki, inkább próbál más munkát szerezni. Yaman megpróbál kimaradni a cég zűrös ügyeiből, hogy megfeleljen Seher elvárásainak. Selim kérdőre vonja Sehert, hogy szerelmes-e Yamanba.

2023.05.31., Szerda 11:35 - 1. évad, 121. rész

Mióta Selim azzal gyanúsította, hogy beleszeretett Yamanba, Seher igyekszik elkerülni Yamant, de ez nem olyan egyszerű, mert Yaman egyre több időt szeretne tölteni Yusuffal és vele. Yaman elviszi köftét enni Yusufot és Sehert Arif papához, aki csak mosolyog, mert látja, hogy mindkét oldalról érzelmi szálak szövődnek. Kiraz boldogtalan, mert Selim éttermében minden ételt ehetetlenre főzött.

2023.06.01., Csütörtök 11:35 - 1. évad, 122. rész

Közeledik Ziya és Ikbal házassági évfordulója, Yaman éttermet és szállást foglalt egy szigeten, és kikéri Seher véleményét egy nyakékkel kapcsolatosan, amit Ikbalnak szán ajándékba. Seher nem szeretne a szigetre menni, mivel Yusuf tengeribeteg. Induláskor Ikbal és Zuhal nagy megdöbbenéssel fogadják a hírt, miszerint Yaman nem tart velük. Zuhal tombol a dühtől, amiért Yaman és Seher kettesben maradnak. Selim, aki kihallgatja a rendőrök beszélgetését, elárulja Camgöznek, hogy Yaman raktáraiban razziát tartanak.

2023.06.02., Péntek 11:30 - 1. évad, 123. rész

Kiraznak még mindig nem sikerülnek az ételek az étteremben. Ali szerint ez azért van, mert nagyon görcsösen igyekszik. Miközben Seher a szekrényét pakolja, ráesik egy polc. A nagy robajra belép Yaman, és észreveszi, hogy Seher nyakát felsértette a polc. Ragaszkodik ahhoz, hogy kitisztítsa a sebet, Seher bárhogy is tiltakozik. Ali és csapata ellenőrzik Yaman raktárait, mert embercsempészet miatt feljelentették. Camgöz emberei menekülteket rejtenek el Yaman egyik raktárában.