Az örökség ára 1. évad, 124-128. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 124-128. rész tartalma

 

2023.06.05., Hétfő 11:35 - 1. évad, 124. rész

Sehernek nem sikerül elkerülnie Yamant, aki végül megkérdezi tőle, hogy fél-e tőle. Seher elmondja, hogy nem fél, mert már ismeri, és tudja, milyen ember. Bensőséges beszélgetésüket megszakítja a rendőrség. Ali és Firat azért jöttek, hogy embercsempészet miatt letartóztassák Yamant, a raktárában ugyanis megtalálták a Camgözék által elrejtett menekülteket. Seher hiába könyörög Firatnak és Alinak, Yamant letartóztatják.

2023.06.06., Kedd 11:35 - 1. évad, 125. rész

Yaman senkit nem akar látni a tárgyalásig, de Seher nem fogad szót, és reggel kávét meg süteményt visz neki a fogdába. Yaman megígéri, hogy a tárgyalás után törleszti az adósságát, és meghívja Sehert egy kávéra. A tárgyalás azonban a vártnál rosszabbul alakul, ugyanis Sedat, a raktár őre azt állítja, hogy Yaman vitte oda a menekülteket. Ali és Firat azonnal kiszúrják Sedat testbeszédéből, hogy hazudott, de már nem tehetnek semmit, Yamant bűnösnek találják, és börtönbe szállítják. Kiraz úgy dönt, felmond, de Selim rábeszéli, hogy még ne adja fel.

2023.06.07., Szerda 11:30 - 1. évad, 126. rész

Nedim az embereivel elmegy Sedathoz, hogy megtudja, ki fizette le hamis tanúzásért, de Sedatból semmit sem tudnak kihúzni. Nedim közli a családdal, hogy Yaman szénája rosszul áll, hosszú börtönévek várhatnak rá. Seher megkéri Nedimet vigye el Sedathoz. Sikerül Sedat felesége lelkére beszélnie, és a házaspár elárulja, hogy Camgözék túszul ejtették egyetemista fiukat, akit megölnek, ha nem vall Yaman ellen. Ali megdöbben, amikor egy ismeretlen nő akaszkodik rá, ekkor derül ki Kirpi és Ibo hazugsága.

2023.06.08., Csütörtök 11:30 - 1. évad, 127. rész

Nedimék kiszabadítják Ankarában Sedat fiát, így már vallomást tehet a rendőrségen, hogy tisztázza Yamant. A börtönben azonban Camgöz emberei leszúrják Yamant, aki válságos állapotban kerül kórházba. Kirazt borzasztóan zavarja Melisa jelenléte, ráadásul semmit nem tud róla, úgy véli, a nyomozó titokban ismerkedett meg vele a rendőrségen. Yaman magához tér, Ikbal bemegy hozzá, hogy elmondja, immár szabad, de nem árulja el, hogy ezt Sehernek köszönheti.

2023.06.09., Péntek 11:25 - 1. évad, 128. rész

İkbal nem engedi, hogy Seher bemenjen Yaman kórtermébe, de Zuhalnak elintézi, hogy bemehessen. Seher egy nővéren keresztül üzenetet küld Yamannak egy cetlin, hogy odakint vár rá. Fırat értesíti Selimet a történtekről, és azt is elmondja, hogy Yamant megrágalmazták, immár szabad. Selimnek lelkiismeret-furdalása támad, amiért segített lecsukatni Yamant. Ali elnézést kér Yamantól. A rendőrparancsnok közli Alival, hogy Melisa egy hétig mellette marad, mert cikket ír a rendőrségről. A lábadozó Yaman kávéval várja Sehert a kórház teraszán.