Az örökség ára 1. évad, 129-133. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 129-133. rész tartalma

 

2023.06.12., Hétfő 11:25 - 1. évad, 129. rész

Ali kelletlenül ugyan, de eltűri Melisa jelenlétét, Kıraz viszont rettenetesen undok vele, amiért ráakaszkodott a nyomozóra, ráadásul biztos benne, hogy van köztük valami. Seher könyvet ad a lábadozó Yamannak, aki megkéri, hogy olvasson fel neki. Seher egy romantikus regényből olvas fel, majd zavarba jön. Sedaték felkeresik Yamant, hogy bocsánatot kérjenek tőle. İkbal legnagyobb bosszúságára Yaman értesül arról, hogy Sehernek köszönheti a szabadságát.

2023.06.13., Kedd 11:25 - 1. évad, 130. rész

Melisa megjelenik Aliék házában, amitől Kıraz nagyon zsémbes lesz. Seher reggelit készít Yusufnak és Yamannak, majd felviszi Yaman szobájába. Yusuf arra kéri, reggelizzen velük, és Yaman megosztja vele az adagját. Yaman arra készül, hogy Seher nevére írassa a cég részvényeinek egy részét, hogy ne legyenek anyagi gondjaik, ha bármi történne vele. Selim találkozóra hívja Yamant, és elmondja neki, hogy ő juttatta börtönbe.

2023.06.14., Szerda 11:25 - 1. évad, 131. rész

Miután İkbal mesterkedésének köszönhetően Seher megtudja, hogy Yaman a nevére akar íratni egy részvénycsomagot, nagyon dühös lesz. Nem szeretné, ha a villában haszonlesőnek néznék. Yaman megnyugtatja, hogy csak Yusuf biztonságára gondolt, ha vele bármi történne. Kiraz egyre undokabb Melisával, aki szüntelenül Ali közelében van. Nadire néni áthívja Sehert, hogy nézze át a beázott pincéből felhozott holmiját. Yaman elkíséri Sehert.

2023.06.15., Csütörtök 11:25 - 1. évad, 132. rész

Seher úgy látja, hogy Melisa és Ali meghitten beszélgetnek a parkban, nem tudhatja, hogy Ali épp felelősségre vonja Melisát, mivel tanúja volt annak, hogy az étteremben ellopott egy öngyújtót. Kiderül, hogy Melisa kleptomániás, és Ali megoldást keres a problémájára. Yaman és Seher összepakolják Seher még használható holmiját. Nadire néni észreveszi, hogy Yaman milyen gyengéden bánik Seherrel. Miközben Zuhal szemmel tarja Yamant, İkbal felmegy az íróasztalában kutatni, hogy megtudja, mi lett a részvényekkel.

2023.06.16., Péntek 11:25 - 1. évad, 133. rész

Mivel Yaman nem szeretne bemenni az irodába, a marketinges megbeszélést a villában tartják. Zuhal, miután megkéri Sehert, hogy szolgáljon fel nekik, örül, hogy a jelenlévők cselédnek nézik Sehert. Ám Yaman változtat ezen, amikor kikéri Seher véleményét. İkbal embere felfedezi, hogy Yaman bérel egy házat Sehernek, és nem tudja mire vélni a dolgot. Utasítja az emberét, hogy nézzen utána, mit tudnak a gyámügynél a házról.