Rosalinda 10-14. rész tartalma

Rosalinda 10-14. rész tartalma

 

2023.05.22., Hétfő 20:00 - 10. rész

Fernando Jose és Soledad találkoznak, ám csak az asszonynak lesz világos, hogy ki is áll előtte.Rosalinda is megjelenik Valeria születésnapi partiján, ahol segítséget nyújt a szobalánynak és kiáll mellette, amikor meg akarják alázni, majd beolvas Valeria-nak.

2023.05.23., Kedd 20:00 - 11. rész

Fernando Jose elmegy a börtönbe, hogy Clarita-tól megtudhassa hová ment Soledad miután kiengedték a börtönből. Rosalinda mindenképp szakítani akar akkor is, ha nagyon szenved a döntése miatt. Javier újra barátságtalanul bánik lányaival, Fedra pedig jól érzi magáőt New York-ban. Alfredo is ellátogat a börtönbe, ám ő teljesen más okból keresi Soledad-ot, mint unokaöccse.

2023.05.24., Szerda 20:00 - 12. rész

Rosalinda és Pamela összeverekednek a virág boltban.Pamela feladja a harcot Fernando Jose szívéért. Rosalinda végérvényesen szakítani akar szerelmével. Javier vívódik a titok miatt, amit Dolores osztott meg vele a halála előtt.Soledad ellenzi, hogy Rosalinda kibéküljön a kedvesével. Valeria elmegy Rosalinda-hoz, hogy bocsánatot kérjen tőle és haza vigye fiához, így ott tudja tartani a házban gyermekét.

2023.05.25., Csütörtök 20:00 - 13. rész

Soledadot az utcán felismeri Alfredo. Rosalinda nem hajlandó szakítani a vőlegényével. Beto újra lopásra adja a fejét. Berta megpróbálja kideríteni, hol van Soledad, de a börtönbéli barátnő átlát a szitán.

2023.05.26., Péntek 20:00 - 14. rész

Mikor Rosalinda, Fernando José és Alfredo együtt kávéznak, Alfredo észreveszi a lány ujján a Dolorestől kapott gyűrűt, mely nagyon ismerősnek tűnik. Senor Ayala ellenszolgáltatást vár Fedra-tól a közös utazásért, de a lány csak akkor hajlandó bármire is, ha előbb feleségül veszi. Bertha bent járt a börtönben és érdekes dolgokat tudott meg. Mindent elmond Alfredonak, aki bevallja, hogy mit tett. Fernando José hiába beszél Rosalinda apjával, aki még mindig ellenzi az esküvőt...