Mavi szerelme 117-121. rész tartalma

Mavi szerelme 117-121. rész tartalma

 

2023.06.19., Hétfő 18:50 - 117. rész

Az újszülött körül Fatma segít, ami boldoggá teszi a nőt. Safiye felfogad egy bébiszittert, ám Pembe túl csinosnak találja, így eléri, hogy a sógornője gyorsan meg is váljon tőle. Servetet kirúgják a kórházból, Cemal pedig - akit a nő zsarol - a jobb közelebb tartani az ellenséget elvét vallja; felveteti Hatice helyére. Sinem szándékosan nem szól Alinak Mavi egyik telefonhívásáról, így a férfi másnap számon kéri a nőt.

2023.06.20., Kedd 18:50 - 118. rész

Refika felveszti Servetet a villába, de nem tetszik neki a nő, és sejti, hogy valami nem stimmel. Sinem megpróbálja összeugrasztani Alit és Mavit. Ilyas képtelen elviselni, hogy a felesége főiskolára jár, és új barátokat szerez. Amikor meglátja, hogy Sevda az egyik csoporttársával vált üzenetet, kiszabadul belőle az elfojtott indulat, és megfenyegeti a lányt. Hasibe mindennek szem- és fültanúja.

2023.06.21., Szerda 18:50 - 119. rész

Sevda bejelenti, hogy válni akar Ilyastól. A férfit kidobják a házból, aki azt hiszi minden bajáról Sevda egyetemi csoporttársa tehet, ezért meggondolatlanságot tesz. Refika nyomozni kezd Servet után, és megtudja a csúnya igazságot. Az asszony nem bírja tovább elviselni a fia húzásait, és úgy érzi a babának Fatma mellett van a helye. Cemal arra kéri, hogy ne árulja el. Servet nem tud beilleszkedni, Refika és Hasibe egy emberként utálják.

2023.06.22., Csütörtök 18:50 - 120. rész

Cemal boldogan ünnepeli, hogy Sevda és Ilyas elválnak. Ám korai még az öröme, mivel Ilyas megzsarolja a lányt, így a fiatalok kéz a kézben érkeznek vissza a Görecki házhoz. Hasibe azonban nem hagyja annyiban, és elmondja, mit látott, a nyomok pedig ott vannak Sevda nyakán. Servet bogarat tesz Safiye fülébe, hogy Fatma a depresszió miatt bántani fogja a kisbabát. Ali izgatottan szervezi az első házassági évfordulójukat, de Mavi félreérti a férjét.

2023.06.23., Péntek 18:50 - 121. rész

Safiye bocsánatot kér Fatmától, miután belátja, hogy hibázott. Hasibe kifaggatja Sevdát Ilyasról, a lány pedig megtörten ismeri el, hogy a férje bosszút állt a csoporttársán. Hasibe a rendőrségre megy, hogy feljelentse Ilyast. Cemal és Ali összetalálkoznak egy hajléktalannak tűnő csavargóval, aki meglehetősen furcsán viselkedik. Hasibe figyelmezteti Mavit Sinemmel kapcsolatban, de a nő úgy érzi, anyja csak eltúlozza a problémát. Amikor azonban nem találja sem Alit, sem az új asszisztenst a munkahelyén, mégiscsak gyanakodni kezd. Servet visszaél a hatalmával, és sakkban tartja Cemalt.