Az örökség ára 1. évad, 134-138. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 134-138. rész tartalma

 

2023.06.19., Hétfő 11:25 - 1. évad, 134. rész

Kirazt megdöbbenti, hogy Melisa azt mondta, a nyomozó őt szereti. Immár nem tudja, hogy viselkedjen vele, és reméli, hogy Melisa félreértett valamit. Seher meghatódik, amikor Yaman idéz a könyvből, amit kölcsön adott neki. Ikbal és Yaman feljelentették Sehert a gyámügynél, és arra várnak, hogy a gyámügy munkatársai rajtakapják Sehert, hogy a villában van Yusffal, amitől eltiltották. Ibrahimnak elege van abból, hogy az anyja mindenáron meg akarja házasítani, de Hayriye nénit nem lehet eltántorítani a szándékától.

2023.06.20., Kedd 11:25 - 1. évad, 135. rész

Zuhal Seher szemére veti, hogy ráakaszkodik Yamanra. Seher döbbenten hallgatja. Ekkor érkeznek a gyámügy felügyelői, és közlik Seherrel, hogy mivel megsértette a feltételeket, elveszik tőlük Yusufot. Seher teljesen összeomlik a tudattól, hogy ismét elveszítheti Yusufot. İkbal és Zuhal már előre örülnek, hogy a hatóság elviszi Yusufot, met akkor Sehernek sincs már keresnivalója a villában.

2023.06.21., Szerda 11:25 - 1. évad, 136. rész

Hayriye asszony hiába mutogatja az általa választott menyasszonyjelöltek fotóit, Ibrahim semmi hajlandóságot nem mutat a nősülésre. Zuhal Seher szemére veti, hogy miatta viszik el Yusufot, mert csak az érdekelte, hogy Yaman közelében lehessen, ezért hozta vissza a gyereket a villába. A gyámügy dolgozói el akarják vinni Yusufot, aki váratlanul megjelenik a nappaliban, és olyan szívhez szólóan beszél arról, mennyire szereti Yamant és Sehert, hogy a felügyelők adnak nekik még egy esélyt.

2023.06.22., Csütörtök 11:25 - 1. évad, 137. rész

Hogy megfeleljenek a gyámügy elvárásainak, Seher a bérelt házba költözik Yusuffal. Yaman bevásárol nekik, majd ő is ott marad. Hayriye néni találkozót szervez az étterembe İbrahimnak az általa választott menyasszonyjelöltekkel. Selma az első, és İbrahim azonnal tudja, hogy nem képes elviselni a lányt. Yaman, Seher és Yusuf családias légkörben töltik a napot, és Yusuf azt kívánja, bárcsak ők lennének az igazi szülei. Miután Seher ágyának lába kitörik, kénytelen ő is a nappaliban aludni Yamannal.

2023.06.23., Péntek 11:25 - 1. évad, 138. rész

Begüm kérdőre vonja Kirazt, hogy mi van közte és Ali között. Kiraz úgy véli, legjobb lesz, ha ellenségesen viselkedik Alival, nehogy a világ azt higgye, van köztük valami. Neslihannak egyre inkább meggyőződése, hogy Zuhal szerelmes Yamanba. İkbal kitalál egy tervet, hogy visszacsábítsa Seheréket a villába, és amikor visszatérnek, odarendeli a gyámügy munkatársait, hogy ezúttal tényleg vegyék el tőlük a kisfiút.