Az örökség ára 1. évad, 144-148. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 144-148. rész tartalma

 

2023.07.03., Hétfő 11:30 - 1. évad, 144. rész

Kara vendégül látja Hayriye nénit Aliék otthonában, de ő nem enyhül meg, mindenben hibát keres. Yusuf nagyon örül, hogy Yaman és Seher összeházasodnak, mert így újra lesznek szülei. Ikbal és Zuhal tombolnak mérgükben. Zuhal elveszíti a fejét, beront Seher szobájába, és csaknem megfojtja. İkbal akadályozza meg a tragédiát, és Seher lelkére köti, hogy ne mondjon semmit Yamannak.

2023.07.04., Kedd 11:30 - 1. évad, 145. rész

Yaman elviszi Sehert egy elegáns étterembe, és ott adja át neki az eljegyzési gyűrűt. Hirtelen riporterek rohanják meg őket, és Seher bepánikol, de Yaman megnyugtatja, hogy ő intézte így, ezzel mielőbb mindenki tudtára adják a hírt, és eloszlatják a gyámügy kételyeit. Selim épp az étteremben van, így tudja meg a nagy hírt. amitől nagyon boldogtalan lesz. Yaman vigyáz a látszatra, mindenkivel el akarja hitetni, hogy szerelmi házasságot kötnek.

2023.07.05., Szerda 11:25 - 1. évad, 146. rész

İbrahim úgy próbálja megbékíteni anyját és Karát, hogy mindkettejüknek mást hazudik, de a hazugságai hamar kiderülnek, és Hayriye néni nagyon megbántja Karát, aki faképnél hagyja. Seher és Yaman közös fotót készít az új közösségi média profiljukra, de nehezen sikerül hihetően alakítaniuk a boldog párt. İkbal kötelezi Zuhalt arra, hogy bocsánatot kérjen Sehertől, nehogy beárulja Yamannak, hogy meg akarta ölni.

2023.07.06., Csütörtök 11:30 - 1. évad, 147. rész

A Kırımlı család lánykérésre készül. Ziya, İkbal, Yaman és Yusuf elmennek megkérni Seher kezét Nadire nénitől. Seher hiába bizonygatja Nadire néninek, hogy ez a házasság pusztán formalitás, Nadire érzi, hogy Yaman és Seher vonzódnak egymáshoz. Fırat kissé gyanakvó, képtelen megérteni, hogy Seher hogy választhatta Yaman férjéül. Zuhal elhatározza, hogy elteszi láb alól Sehert, és felkeres egy méregkeverőt.

2023.07.07., Péntek 11:30 - 1. évad, 148. rész

Kiraz látja, hogy Karát mennyire bántják Hayriye néni szavai, ezért ráveszi, hogy még egy napig játssza el a barátnő szerepét. Kara belemegy, hogy İbrahim és az anyja Aliéknál kérjék meg a kezét. Kiraz kicsinosítja Karát. A gyámügy munkatársai megjelennek a villában egy újabb ellenőrzésre, kideríteni, hogy szerelmi házasságot kötnek vagy pusztán formálist. Zuhal és İkbal nagyon reménykednek, hogy mégis elveszik tőlük Yusufot.