Az örökség ára 1. évad, 149-153. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 149-153. rész tartalma

 

2023.07.10., Hétfő 11:30 - 1. évad, 149. rész

A gyámügy felügyelőit sikerül meggyőzniük arról, hogy a házasságuk valós, és megtarthatják Yusuf felügyeletét. İkbal és Zuhal rendkívül csalódottak. İbrahim és Hayriye néni megérkeznek a lánykérésre, és İbrahimnak elakad a szava, amikor meglátja a kisminkelt, elegáns ruhába öltözött Karát. Zuhal mérget önt Seher teájába, mit folyamatosan kortyolgat, és várja a hírt, hogy Seher meghalt. İkbal azonban közben kicseréli Seher teáját, mert sejti, hogy húga valami gonosz tervet szőtt, ráadásul a méregfiolát is megtalálja a szemetesben.

2023.07.11., Kedd 11:40 - 1. évad, 150. rész

Yaman és Seher esküvői meghívókat válogatnak, és egyre nagyobb köztük az összhang, ami folyton megriasztja Sehert, mert nem sejti, hogy Yaman is beleszeretett. Váratlanul megjelenik a villában Ela, aki Yaman segítségét kéri egy üzleti ügyben. Seher féltékeny lesz a lányra, látván, milyen bensőségesen viselkedik Yanannal. Féltékenysége csak fokozódik, amikor İkbal azt hazudja neki, hogy Ela Yaman szeretője volt. İkbal ördögi tervet eszel ki, hogy Yamant Seher ellen fordítsa.

2023.07.12., Szerda 11:35 - 1. évad, 151. rész

İkbal egy hangrögzítőt rejt el Seher táskájának bélésébe, ami felveszi minden szavát, hogy majd megfelelően össze tudják vágni. Ela megdöbben, hogy Yaman nősülni készül. Zuhal folyamatosan azzal zaklatja Sehert, hogy a vagyonra fáj a foga. Nadire néni elviszi Sehernek a szerény kis kelengyét, amit még az édesanyja hímzett. Seher szomorú lesz, és kimegy a temetőbe, hogy halott apja engedélyét kérje a házassághoz. Yaman érte megy, és elviszi Arif papához, akit felkérnek tanúnak.

2023.07.13., Csütörtök 11:30 - 1. évad, 152. rész

İkbal elmegy Selimhez, hogy rávegye, segítsen megakadályozni a házasságot, így övé lehet Seher, de Selim nem hajlandó együttműködni. Váratlanul beállít Seher az esküvői meghívóval, és İkbal elrejtőzik az étterem konyhájában, ahol kihallgatja a beszélgetésüket. Hazafelé Sehert felveszi egy taxi, amit İkbal embere vezet, és kiteszi Sehert egy elhagyatott helyen. Látva a sírva hazatérő Sehert, Yaman követeli, hogy mondja el, mi történt. İkbal minden lépést azért tesz, hogy Sehert hitelteleníthesse Yaman előtt a hamisított levelekben.

2023.07.14., Péntek 11:40 - 1. évad, 153. rész

Seher elmeséli Yamannak a taxissal történteket, és Yaman megígérteti vele, hogy a jövőben igénybe veszi a sofőrjüket. Seher elmondja, hogy Selimnek vitte el az esküvői meghívót. İbrahim próbál Kara közösségi profilján keresgélni, de semmi fontosat nem talál, ezért úgy dönt, elmegy a lakásához. A szomszédasszony ijesztő történeteket mesél Karáról, İbrahim úgy dönt, nem hozzá való a lány. Yaman több menyasszonyi ruhát rendel a házba, hogy Seher válogatni tudjon, de Seher rendkívül kényelmetlenül érzi magát.