Melyek a legjobb textúrájú és stílusú női fehérneműk selyem ruhához?

Melyek a legjobb textúrájú és stílusú női fehérneműk selyem ruhához

Melyek a legjobb textúrájú és stílusú női fehérneműk selyem ruhához?

 

Minden nő jól szeretne kinézni minden helyzetben, ám a kényelem nem kevésbé fontos. Igaz, a különlegesebb alkalmak, amikor selyem ruhát viselnek, meglehetősen megterhelőek lehetnek, mivel nehéz elrejteni a nem megfelelő ruhadarabokat vagy kiegészítőket. Bár egy melltartónak vagy bugyinak az a célja, hogy láthatatlan maradjon, a rosszul megválasztott darab sajnos nagyban befolyásolhatja az összképet. Melyik fehérnemű a legjobb egy selyem ruhához? Hogyan válasszuk ki, hogy elkerüljük a divatbakikat, és ne rontsunk el egy különleges alkalmat? Ismerkedjünk meg a legfontosabb szabályokkal, amelyek nagyban megkönnyíthetik az életet – nem csak ünnepnapokon.

 

Fehérnemű selyem ruhához – dekoratív vagy láthatatlan elem?

Egy ízléses melltartó vásárlásakor sokszor nagy a kísértés, hogy valahogy „becsempészd” a stílusba, és érdekesen mutasd meg. Sajnos ez nem túl jó megoldás. Egy melltartó, még ha a legdivatosabb is, soha ne látszódjon ki a ruha alól, ezért érdemes ügyelni arra, hogy elrejtsd a fehérnemű elemeit a kivágásos, mélyen dekoltált selyem ruhák kiválasztásakor. Szilikon pántok szigorúan tilosak, amelyek annak ellenére, hogy átlátszóak, még jobban vonzzák a tekintetet, és sajnos rontják az összbenyomást.

Tehát milyen melltartót válasszunk egy selyem ruhához?

Nyilvánvalóan az adott ruha fazonjától függ, de az ilyen helyzetekben leginkább a pánt nélküli melltartók, a láthatatlan push-up melltartók és a plunge melltartók működnek majd. Határozottan jól elbújnak a ruha alatt, emellett megtámasztják a melleket.

Ne feledkezzünk meg a bugyiról sem. A testhez simuló vagy a légies selyem ruhák semmi máshoz nem hasonlíthatóan tárják fel a fehérnemű körvonalát. Elegáns modellekhez a tangák vagy a varrat nélküli bugyik a legjobbak – ez vonatkozik a formáló rövidnadrágokra is, amelyeket olyan szívesen viselünk különleges alkalmakkor. Újdonság a piacon az öntapadós bugyi, amely a lézervágásnak és a szilikon ragasztónak köszönhetően támaszt nyújt, miközben korlátozza a körvonalak láthatóságát.

 

Milyen legyen a textúra?

Bár a letisztult kiegészítők mindig passzolnak az eleganciához, a fehérnemű kiválasztásakor a dolog kicsit bonyolultabb. Ezt egy egyszerű példa mutatja: egy csipke melltartó kiemelkedik egy selyem ruha modelljén. Még ha ugyanolyan színű is, mint az adott ruha, látható marad. Ezért különleges alkalmakra érdemes univerzális, egyszerű fehérneműket választani.

Egy letisztult, szimpla, sima, nude árnyalatú, fodrok és csipke nélküli darab a legbiztonságosabb választás. Mindenképpen kerülendők a kirívó színű, díszítéssel ellátott modellek. Jobb, ha az ilyen lehetőségeket a farmerrel való stílushoz hagyod meg.

 

Ne feledkezzünk meg az alapokról, vagyis a megfelelő méretű fehérneműről!

Klisé, de érdemes erre unalomig emlékezni. Amellett, hogy egy rosszul illeszkedő melltartó bántja, torzítja a melleket és kényelmetlenséget okoz, az alak arányait is megzavarja, és egyértelműen kiemelkedik a ruha alól. A kosárba nem illeszkedő mellek vagy az ellenkező helyzet, azaz a melltől elálló kosarak a kényelem hiányát és az egyedi alkotás megjelenésének egyértelmű romlását eredményezik. Ha ehhez hozzáadjuk a mellek állapotára gyakorolt negatív hatást, kimondhatjuk, hogy a nem megfelelően kiválasztott fehérneműnek semmi előnye nincs – még esztétikailag sem.