Rosalinda 29-33. rész tartalma

Rosalinda 29-33. rész tartalma

 

2023.06.19., Hétfő 20:00 - 29. rész

Berta féltékenységében nem engedi kórházba vitetni Alfredót. Fernando Jose hazatelefonál, és Fedrától megtudja, hogy Valeria magával vitte a kislányát. Miserias felkeresi Alexet, és mint lányát követeli vissza tőle Rosalindát.Alex kiutasítja Miseriast. Sztárt akar faragni Rosalindából. Fernando Jose meghatalmazást küld Fedrának, hogy hozza vissza a kislányát az anyjától. Valéria, hogy megszabaduljon Alfredótól, kórházba viteti. A beteg hívására érkező Soledad elhatározza, hogy magához veszi a férjét.

2023.06.20., Kedd 20:00 - 30. rész

Valéria, a Fernando Jose meghatalmazásával érkező Fedrának kénytelen visszaadni a kislányt. Fedra, a család legnagyobb megrökönyödésére bejelenti, hogy elköltözik Erikával, és ezentúl ő lesz a kislány gondviselője, amíg a gyermek apja turnézik...Fedra felajánlja Alcirának, hogy ezentúl dolgozzon nála. Beto elmegy Valeriához, és megzsarolja. Fedra szakít Aníballal, hogy a terve ne ütközhessen több akadályba...

2023.06.21., Szerda 20:00 - 31. rész

Rosalinda emlékeit nem idézi fel egykori munkahelye. Fernando Jose hazaérkezik, Fedra elbűvölően viselkedik Ericával és a kislány apjával is. Alex énekesnőt akar faragni Rosalindából… Ramos, az énektanár tehetségesnek tartja Rosalindát. Az újságok beszámolnak Fernando Jose sikereiről. Fedra megtiltja az egész családnak, hogy bárki említést tegyen Rosalindáról. Lucy átlát a szitán, és megmondja a véleményét számító testvérének.

2023.06.22., Csütörtök 20:00 - 32. rész

Miserias vissza akarja szerezni Rosalindát, de Alex nem hajlandó odaadni a lányt. Fernando Joséval interjú készül, de Fedra önmagát helyezi előtérbe. Alex orvoshoz viszi Rosalindát, aki hipnózissal próbálja gyógyítani őt.Úgy tűnik, a hipnózis sikerrel jár, Rosalinda álmában zongoraszót és egy férfi hangját hallja. Valeria eleget tesz Beto követelésének, megpróbálja Abrilnak elmagyarázni, hogy a fiúnak csak a pénze kell. Fernando Jose nagysikerű koncertet ad, amin mindenki jelen van.

2023.06.23., Péntek 20:00 - 33. rész

Alex és Fernando Jose a virágboltnál találkoznak. Az özvegy férfi elmeséli felesége halálának történetét, amit még Becky is kiegészít. Alex rájön, most már nyugodtan a magáénak tekintheti Rosalindát. Fedra összetépi Rosalinda fényképét, és azt hazudja, hogy a kislány tette.Berta meglátogatja Alfredót, de a beteg nem hajlandó beszélni vele. Rosalindát egy szépségszalonban átváltoztatják. Éppen abban az étteremben van az első nyilvános megjelenése, ahová Fedra hívatja meg magát Fernando Joséval.