Rosalinda 34-38. rész tartalma

Rosalinda 34-38. rész tartalma

 

2023.06.26., Hétfő 20:00 - 34. rész

Fedra a vacsora után elcsábítja Fernando Joset. Javier számon kéri a lányán, hogy miért viselkedik olyan agresszíven. Rosalinda az újságfotón ismerősnek találja Fedrát. Fernando Jose drága karkötőt ajándékoz Fedrának a születésnapjára. Aníbal olcsóbb meglepetését a számító lány elutasítja. Ismét Lucy jelenti a mentsvárat Aníbal számára. Fernando Jose megtudja Alcirától, hogy Valeria a saját lányát cselédsorban tartja a házában.

2023.06.27., Kedd 20:00 - 35. rész

Rosalinda első fellépése egy gazdag társaság előtt zajlik, ahol a házigazda szemet vet rá. Alex a partin rendreutasítja a milliomost és Rosalindát is. A lány fellázad a menedzsere ellen. Beto látványosan szórja a pénzt.

2023.06.28., Szerda 20:00 - 36. rész

Fernando Jose bejelenti Soledadnak és Alfredónak, hogy feleségül veszi Fedrát. Aníbal szerelmet vall Lucynak, és megkéri a kezét Javiertől. Fernando közli házassági szándékát Fedrával. Beto bejelenti Valeriának, hogy összeházasodnak Abrillal.Rosalinda és Fernando Jose egy kávéházban találkoznak. A férfi megdöbben a hasonlóságtól. A lány csak az újságban látott zongoristát ismeri fel benne. Berta a hallgatózás után rájön Valeria titkára, és megpróbálja felvilágosítani Abrilt...

2023.06.29., Csütörtök 20:00 - 37. rész

Rosalinda a templomba megy, egyedül. Miserias elfogja, és a kunyhójába cipeli. Fedrát bántja, hogy nem teljes a győzelme, mert Fernando Jose még mindig Rosalindára gondol. A kapzsi koldus újra kéregetni küldi a visszaszerzett lányt.Clarita és Angustias, leitatják Miseriast, és visszaviszik Rosalindát Alex-hez. Megjelenik egy fényképes újságcikk Palomáról. Fernando Jose, Fedra, Soledad, Lucy, és Becky megdöbbennek a csodálatos hasonlóságtól. Alex Rosalindának is megmutatja a fényképes tudósítást.

2023.06.30., Péntek 20:00 - 38. rész

Rosalinda fél az Alex iránti érzelmeitől, így amint megkapja első honoráriumát, önálló lakásba költözik. Mindenki nagy izgalommal készül Lucy esküvőjére. Fedra egyre féltékenyebb az újságban látott énekesnőre és Rosalinda emlékére. Berta meglátogatja Alfredót és arra kéri adjon egy esélyt neki, hogy bebizonyíthassa a férfi iránt érzett szerelmét. Lucy és Aníbal esküvőjén mindenki boldog és elégedett, csak Fedrának vannak kifogásai. Miserias újra el akarja rabolni Rosalindát, de Alex hívja a rendőrséget. Rosalinda egy illatszerboltban összetalálkozik Fedrával.