Rosalinda 39-43. rész tartalma

Rosalinda 39-43. rész tartalma

 

2023.07.03., Hétfő 20:00 - 39. rész

Fedrát a találkozás és a hasonlóság nagyon felzaklatja. Alex bevallja Rosalindának, hogy beleszeretett. Abril minden figyelmeztetés ellenére feleségül akar menni Betohoz. Berta szemrehányást tesz Alfredo miatt Valériának.Valeria elhatározza, hogy felkeresi Betót, hogy lebeszélje a házasságról. Fedra bizonyosságot akar Rosalinda haláláról. Rosalinda Paloma néven nagyon készül vasárnapi fellépésére. Fernando Jose mindent elkövet, hogy találkozhasson a szép énekesnővel.

2023.07.04., Kedd 20:00 - 40. rész

Valeria elhatározza, hogy felkeresi Betót, hogy lebeszélje a házasságról. Fedra bizonyosságot akar Rosalinda haláláról. Rosalinda Paloma néven nagyon készül vasárnapi fellépésére. Fernando Jose mindent elkövet, hogy találkozhasson a szép énekesnővel. Fernando Jose meglátogatja Palomát, és randevút kér tőle. Valeria pénzt ajánl Betónak, ha lemond házassági szándékáról. Valeria látni akarja Palomát, Rosalinda hasonmását, ezért elintézi, hogy ő is fellépjen a jótékonysági koncerten.

2023.07.05., Szerda 20:00 - 41. rész

Rosalinda virágos standot bérel a barátainak. Fernando Jose elmegy Alexhez, hogy Paloma előző élete felől érdeklődjön, de a férfi elutasító, és nem mondja meg az igazat. Valériát annyira felzaklatja a megdöbbentő hasonlóság Paloma és Rosalinda közt, hogy szívrohamot kap. Alfredo és Fernando Jose is csodálkozik a hatás következményén. Alfredo elmondja Soledadnak is a történteket, aki a fényképeket ismerve, természetesnek tartja a megrázkódtatást.

2023.07.06., Csütörtök 20:00 - 42. rész

Valéria találkozni akar Palomával. Üzenetet hagy neki, hogy látogassa meg, de amikor találkoznak szinte rosszul lesz a jelenlététől. Fedra elmegy az intézetbe, ahol Rosalindát kezelték, mert biztos akar lenni abban, hogy az unokahúga meghalt a tűzvész során. Beto bemutatja Aojának Abrilt és elmondja feleségül veszi a lányt. Alfredo megdöbben, hogy Valériának van egy lánya, de azon még inkább, hogy erről Fernando José is tudott.

2023.07.07., Péntek 20:00 - 43. rész

Alfredo beszámol Soledadnak az elképesztő hasonlóságról. Alex találkozóra hívja Fernando Josét, és követeli, hogy ne zaklassa tovább Palomát, mert a lány hozzá tartozik. Paloma izgatottan készül élete első tv fellépésére, a Perez család pedig a tv-ben megjelenő hasonmás látványára teljes ámulatba esik. Alex megkéri Paloma kezét, de a lány bizonytalan. Fernando Jose meghívja az énekesnőt abba az étterembe, ahol először találkoztak Rosalindával, és eljátssza a lány régi, kedves dalát. A muzsika és csók megindít valamit a lány emlékezetében, de megijed az érzéseitől.