Mavi szerelme 152-156. rész tartalma

Mavi szerelme 152-156. rész tartalma

 

2023.08.07., Hétfő 18:50 - 152. rész

Hasibe munkát szerez Ismetnek, aki rosszul viseli a szegénységet. Refika nem hajlandó megbocsájtani Mavi családjának, egyedül Fatma az, aki visszajárhat a Görecki házhoz. Faysal vacsorára hívja a családot, amit próbálnak eltitkolni Safiye elől. Birgül plusz munkát vállal Faysal házában, és közben észre sem veszi, hogy kibeszéli a Görecki családot.

2023.08.08., Kedd 18:50 - 153. rész

Ismet dolgozni kezd az építkezésen, ahol összetalálkozik Cemallal és az apjával, akik körülnéznek rajta. A fiú egyre rosszabbul viseli az éhséget és a hideget. Hasibe elmondja Safiyenek, hogy a család Faysal szállodájába megy, megbeszélni az esküvőt. A csalódott nő is odamegy, és számon kéri őket. Servet elcsavarja Seyfi fejét.

2023.08.09., Szerda 18:50 - 154. rész

Safiye rájön, hogy Ilyas kettős játékot játszik. A nő megpróbál saját életet élni, Cemal azonban nem nézi jó szemmel. Ismet nem bírja tovább, és hazamegy a villába, csak egy levelet hagy Pembének. A lány kiborul, amikor rájön, hogy a férje elhagyta. Cemal mindent megtesz, hogy elkerülje az esküvőt, és inkább a mélybe ugrik, abban bízva, hogy túléli, de nyer egy kis haladékot.

2023.08.10., Csütörtök 18:50 - 155. rész

Cemal gyorsan lebukik, így az ugrással nem nyer egérutat az esküvő elől. Mavit nagyon bántja a kialakult helyzet, úgy érzi két tűz közé került. Safiye szeretné maga megoldani, hogy Cemal ne vegye el Gülayt, ám a férfi nem bízik abban, hogy a volt felesége nem csinál butaságot. Pembe fejében ördögi terv kezd körvonalazódni, míg Hasibe egyre többször érzi rosszul magát.

2023.08.11., Péntek 18:50 - 156. rész

Pembe Faysaltól szeretne munkát kapni, ezért a férfi szállodájába megy, ahol ott találja Ilyast. Hasibe megtudja, hogy Ismet a háta mögött pénzt ad a boltosnak. A nő a Görecki villához megy, ahol nem látják szívesen. Fatma továbbra is gondoskodik Demirhanról, Safiye pedig nem hálátlan. Cemal és Safiye megrendezik a férfi elrablását, ám Faysal gyorsan átlát a szitán. A volt feleségnek így nem marad más választása, elindul, hogy megkeresse Gülay egykori szeretőjét, Balant.