Az örökség ára 1. évad, 164-168. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 164-168. rész tartalma

 

2023.07.31., Hétfő 11:35 - 1. évad, 164. rész

Amikor İkbal bemegy Zuhalhoz megnézni a csapda anyagait, Zuhal nem találja a dossziét. Bárhogyan is kiabál vele İkbal, Zuhal nem képes visszaemlékezni, hová tehette. Ibo bevallja Karának, hogy szerelmes, azért viselkedik furcsán, de Kara álmaiban se gondolja, hogy pont ő a szerelme tárgya. Yaman, İkbal és Ziya megérkeznek Aliék házához a menyasszonyért.

2023.08.01., Kedd 11:35 - 1. évad, 165. rész

Yamant lenyűgözi Seher szépsége. Seher elérzékenyül, látva a villában az esthajnalcsillagos esküvői dekorációt, de a rózsaszirmokkal beszórt ágy láttán zavarba jön. Az anyakönyvvezető forgalmi dugóba került, ezért késik, İkbal reménykedik, hogy így Zuhalnak marad elég ideje megtalálni a Sehert lejárató dossziét, hogy Yaman még a boldogító igen kimondása előtt elűzze a lányt a házból. De Zuhal nem találja az anyagot, és Seherből Yaman Kırımlı felesége lesz.

2023.08.02., Szerda 11:40 - 1. évad, 166. rész

Míg az anyakönyvvezető forgalmi dugóban vesztegel, İkbal reménykedik, hogy Zuhal megtalálja a Seherről összeállított lejárató anyagot az irodában, de Zuhal sehol sem találja a dossziét, így İkbal nem tudja meghiúsítani a házasságkötést. Miután a pár kimondja a boldogító igent, İkbal dührohamot kap, ráadásul Selim is folyton hívogatja, mert arra vár, hogy megszerezze magának Sehert.

2023.08.03., Csütörtök 11:40 - 1. évad, 167. rész

Az esküvőn Yaman bemutatja Sehert az üzlettársainak, akik el vannak ragadtatva Seher szépségétől. Mindenki úgy véli, tökéletes párt alkotnak. Amint a fogadás a végéhez közeledik, Seher egyre idegesebb lesz, különösen amikor meglátja a rózsaszirmokkal teleszórt ágyat. Yaman felajánlja, hogy ő alszik a kanapén. Seher hiába próbálkozik, nem tudja kigombolni az menyasszonyi ruháját, kénytelen Yamantól kérni segítséget, amitől még inkább zavarba jön.

2023.08.04., Péntek 11:30 - 1. évad, 168. rész

İkbal Zuhal szemére veti, hogy miatta nem sikerült meghiúsítani az esküvőt, de ezúttal Zuhal szembeszáll vele, és azzal vádolja, hogy tönkretette az életét. Neslihan szomorú, mert miután egy napig vendégnek érezhette magát a villában az esküvőn, újra visszacsöppen a cselédéletbe. Fıratot teljesen elvarázsolta Neslihan, de azt hiszi, a Kırımlı család valamelyik gazdag barátja. Kara, miután rájön, hogy Ibo szerelmes belé, nagyon undokul viselkedik vele, hátha kiszeret belőle. Yusuf újdonsült szüleivel akar aludni, ezért Seher és Yaman kénytelenek osztozni a nászágyon.