Doktor Murphy 6. évad, 13-17. rész tartalma

Doktor Murphy 6. évad, 13-17. rész tartalma

 

2023.07.31., Hétfő 23:00 - 6. évad, 13. rész

A donorszerv

Dr. Lim egyik régi betege tüdőtranszplantációra vár, és amikor a donor szerv megérkezik, kiderül, hogy a tüdő beteg. Néhány óra áll rendelkezésre, hogy a tüdőt meggyógyítsák, különben a fiatal betegnek nincs több esélye. Shaun és Lea készülnek a szülői szerepre. Dr. Glassman házában ki kell cserélni a tetőt, ezért a tervezettnél tovább marad Shaunék lakásában.

2023.08.01., Kedd 23:15 - 6. évad, 14. rész

Családi kötelékek

Egy kisfiút visznek be a sürgősségire, akiről kiderül, hogy sztrókot kapott. Jordan meglepődik, amikor a nagymamája üzen neki, hogy ott van a kórházban. Mint kiderül, műteni kell, de Jordannek nem engedik, hogy részt vegyen a műtéten. Mire Shaun és Lea hazaérnek, Dr. Glassman bababiztossá teszi a lakást, amit Lea túlzásnak tart.

2023.08.02., Szerda 23:10 - 6. évad, 15. rész

Arcok a múltból

Dr. Jared Kalu váratlanul megjelenik a St. Bonaventure kórházban, milliárdos páciensével, aki komoly összeget adományozna a kórháznak, ha meggyógyítják. Dr. Andrews biztos a sikerben. Dr. Kalu úgy dönt, lecseréli magánorvosi munkáját a milliárdos páciens mellett, és ott marad a kórházban. A döntése miatt milliárdos páciense a kórházat okolja, ezért a nagy összegű csekket összetépi. Dr. Park olyan beteggel kénytelen foglalkozni, akivel egykor megcsalta a felesége. A férfi a megbocsátására vár.

2023.08.03., Csütörtök 23:15 - 6. évad, 16. rész

A jó ügyvéd

Shaunt bepereli egy autóbalesetben megsérült férfi, és azzal vádolja, hogy miatta kellett amputálni a karját. Shaun biztos benne, hogy helyesen járt el, amikor a baleset helyszínén ellátta. A sztárügyvéd, akihez Dr. Glassman elviszi, megállapodást javasol, de Shaun biztos az igazában, és felkéri az iroda ügyvédbojtárát, a kényszerbetegségben szenvedő Jonit, hogy lássa el a védelmét.

2023.08.04., Péntek 23:15 - 6. évad, 17. rész

Második esély

Minthogy a kórházban csak elsőéves rezidens számára van szabad hely, Dr. Kalu beleegyezik, hogy elölről kezdje a rezidens éveket. Dr. Lim Shaun mellé osztja be. Dr. Andrews elvárja, hogy ne kivételezzen vele. Shaunnak nem könnyű összeegyeztetnie azt, hogy ő Jared barátja, de ugyanakkor a főnöke is. Shaun egy kockázatos beavatkozással próbál normális életet biztosítani egy neurológiai problémákkal küzdő tinédzsernek.