Doktor Murphy 6. évad, 8-12. rész tartalma

Doktor Murphy 6. évad, 8-12. rész tartalma

 

2023.07.24., Hétfő 23:00 - 6. évad, 8. rész

Kísért a múlt

Egy olyan beteg érkezik a kórházba, akinek egy törlőkendőt felejtettek a testében egy korábbi műtétnél. További konfliktust okoz, hogy az ominózus műtétnél a beteg élettársa volt a műtős nővér. Dr. Morgan próbálja rávenni egy nemi erőszak áldozatát a kórházi látlelet elkészítésére, de a lány megtagadja. Hogy jobb belátásra bírja, kénytelen szembesülni egy hasonló történettel a saját életéből.

2023.07.25., Kedd 23:20 - 6. évad, 9. rész

Versengés

Dr. Murphy akaratlanul is versengésre kényszeríti a két új rezidenst, amikor új értékelési szempontokat dolgoz ki. A versengés nem túl produktív, inkább csak rossz érzéseket szül. Dr. Lim eközben egyre közelebb kerül a szintén kerekesszékbe kényszerült Clay-hez. Glassman, Andrews és Shaun felvázolnak neki egy új műtéti tervet, aminek eredményeképpen talán újra járhatna. Jordan elmegy Perez lakására vacsorázni, de a fiút eszméletlenül találja.

2023.07.26., Szerda 23:00 - 6. évad, 10. rész

Korlátok között

Minthogy Lea újra terhes, van miért aggódni, mert az ultrahangos vizsgálat komoly problémákat tár fel. Dr. Andrews próbaidőre teszi Perezt, aki drogot fogyasztott. Az orvosok egy immár húsz műtéten átesett tinédzser fiút szeretnének megműteni, aki évek óta transzplantációs listán van, de az állapota romlik, nem valószínű, hogy kibírja, míg donor szervet kap. Leát meg kell műteni, és a kollégák nem engedik be Shaunt a műtőbe.

2023.07.27., Csütörtök 23:10 - 6. évad, 11. rész

Komplikációk

Shaun és Lea tanúi lesznek egy kutyus elgázolásának. Állatorvoshoz viszik, és Shaun rábeszéli az orvost, hogy műtse meg, bármennyibe kerül is. A kutyus felépül, és Lea meg Shaun a szülői teendőket gyakorolják vele, míg meg nem érkezik a gazdája. Dr. Powell a lakásán próbál kiműteni egy golyót egy régi barátja lábából, aki nem akar kórházba menni. Komplikációk lépnek fel, és végül a kórházban ér véget a műtét.

2023.07.28., Péntek 23:15 - 6. évad, 12. rész

Kényszerhelyzet

Mivel Dr. Glassman házában kártevőket irtanak, kénytelen elköltözni otthonról. Shaun felajánlja, hogy aludjon náluk. Morgan fontos döntésre készül a magánéletét és a karrierjét illetően. Mivel gyereket szeretne, inkább lemond a karrierről. Dr. Andrews ajánlatára nem tud nemet mondani.