Rosalinda 49-53. rész tartalma

Rosalinda 49-53. rész tartalma

 

2023.07.17., Hétfő 20:00 - 49. rész

Fernando Jose megdöbben Paloma búcsú nélküli távozásán. Kétségbeesésében újra feleségül kéri Fedrát. A lány repes az örömtől, és mindenkivel közli a jó hírt. Palomának világszerte óriási sikere van. Fedra és Fernando Jose összeházasodnak. Alex titokban tartja a hírt. Paloma minden áron vissza akar menni Mexikóba, Alex tehetetlen. Paloma első dolga Gerardo vendéglőjét felkeresni, hogy találkozhasson Fernando Jose-val, de a fiatalember felvilágosítja a távollétében történtekről.

2023.07.18., Kedd 20:00 - 50. rész

Rosalinda kétségbeesik az esküvő híre hallatán. Fedra boldog, mert elérte élete célját. Fernando Jose az újságból értesül Rosalinda visszatéréséről. Alex elégedett, mert övé marad Rosalinda. Gerardo beszámol Fernando Jose-nak Rosalinda éttermi látogatásáról. Fedra és Valeria szövetséget kötnek. Alex elárulja Nataliának, hogy tudja, valójában kicsoda Paloma. Abril és Beto visszatérnek a nászútról, a fiatalembernek nyomban sürgős dolga akad.

2023.07.19., Szerda 20:00 - 51. rész

Rosalinda és Fernando Jose összetalálkoznak egy kávézóban. Rosalinda elmondja Nataliának, hogy férjhez megy Alex-hez. Fernando Jose és Alex találkoznak a próbateremben, a menedzser örömmel újságolja házasságuk hírét.Valeria boldogan újságolja Fedrának az énekesnő esküvőjének hírét. Fedra tiszteletjegyet küld a jegyespárnak Fernando Jose koncertjére. Rosalindára kezdenek rátörni az emlékek minek következtében kiszalad a koncertről és elüti egy autó.

2023.07.20., Csütörtök 20:00 - 52. rész

Rosalinda kirohan a koncertről, és balesetet szenved. A kórházban visszatér az emlékezete. Az orvos utasítására értesíteni kell a férjet. Fedra kénytelen mindent bevallani Fernando Jose-nak. Fernando Jose felelősségre vonja Alex-et, ha tudta, miért nem mondta el neki az igazat. Fedrát és Alex-et perrel fenyegeti. Soledad és Alfredo boldogan mennek a kórházba az engedélyezett látogatásra.

2023.07.21., Péntek 20:00 - 53. rész

Az eszmélő Rosalinda mindenkit felismer. Fernando Joseval visszavonatja a feljelentést Fedra és Alex ellen, de őt egyelőre nem akarja látni. Valeria a zsarolás hatására kihozatja Miseriast a börtönből.Mindenki sorra látogatja Rosalindát. Alex felkeresi Fernando Josét, és megfenyegeti, hogy ne merjen kettejük közé állni. Rosalinda felelősségre vonja a kórházban Alex-et, miért nem mondta meg az igazat.