Rosalinda 54-58. rész tartalma

Rosalinda 54-58. rész tartalma

 

2023.07.24., Hétfő 20:00 - 54. rész

Soledad és Lucy beviszik a kislányt az édesanyjához. Alex bevallja Nataliának, hogy nem mond le Rosalindáról. Fernando Jose végre meglátogathatja a feleségét. Alcira meglátja Beto-t Selina-val. Fedra-t kiengedik a börtönből. Rosalindának csúnya heg éktelenkedik az arcán a baleset után.

2023.07.25., Kedd 20:00 - 55. rész

Rosalinda elutasítja szeretettel közeledő férjét, fejére olvassa az összes bűnét, és közli vele, hogy Alex mellett döntött. Fedra meglátogatja Rosalindát, és a maga hasznára hazudozik Fernando Jose ellen.Rosalinda Fedrára bízza kislányát. Fernando Jose nem akarja elhinni, de Rosalinda vele is közli döntését. A megtört lány Alex-et is elutasítja, és bejelenti, hogy férjétől is válni akar.

2023.07.26., Szerda 20:00 - 56. rész

Fedra azt hazudja Fernando Josénak, hogy terhes, de a férfi továbbra is elutasítja. Alex és Fernando Jose a kórházban találkoznak, és ismét összeverekszenek. Miserias csellel magához édesgeti Abrilt, és megpróbál mindent kihúzni belőle.

2023.07.27., Csütörtök 20:00 - 57. rész

Fedra most Aníbalt igyekszik megkörnyékezni. Betot rábeszélik a barátai, hogy tegye a szépet Valeriának.Úgy tűnik, Rosalinda és Fernando Jose kibékülnek, de betoppan Alex, és figyelmezteti a lányt az ígéretére. Beto megveri Abrilt. Aníbal kérdőre vonja Fedrát, hogy mit akar tőle. Alfredo összeesik az udvaron, és az orvos súlyosnak találja az állapotát.

2023.07.28., Péntek 20:00 - 58. rész

Alfredo bevallja testvérének, hogy ő ölte meg a férjét, és az indokot is elárulja. Valeria nem hisz neki. Halála előtt Rosalindának is elmond mindent. Berta eszét vesztve rohan Alfredóhoz, de már későn érkezik.Berta bosszút esküszik. Fedra értesíti Valeriát bátyja haláláról, de őt a hír nem rendíti meg. Fernando Jose Gerardónak panaszkodik, amiért Rosalinda nem ment el a találkozóra. Valeria elmondja Bertának is Alfredo titkát. Miserias elmeséli Chuiéknak, miért akarja behálózni Abrilt.