Rosalinda 59-63. rész tartalma

Rosalinda 59-63. rész tartalma

 

2023.07.31., Hétfő 20:00 - 59. rész

A kórházban az ápolónő összekeveri Fedra és Rosalinda leleteit. Fedra továbbra is csábítgatja Aníbalt, melynek Lucy és Javier is tanúja. Rosalinda elmegy Fedráék házához, hogy láthassa a gyermekét, de megjelenik Fernando Jose, és folytatódik köztük a félreértések sorozat.Rosalinda kétségbeesve panaszolja anyjának, hogy Fernando Jose megint becsapta, hiszen Fedra gyereket vár tőle. Alex zsarolja a lányt, hogy csak az övé lehessen. Lucy bevallja Aníbalnak, hogy meddő. Fernando Jose számon kéri az anyján, hogy miért nem volt ott a temetésen.

2023.08.01., Kedd 20:00 - 60. rész

Fedra megtiltja Alcirának, hogy beengedje a házukba Erica anyját. Rosalinda a leleteiből kiolvassa, hogy halálos beteg. Titkát nem mondja el senkinek, Fernando Joseval pedig végleg szakít. Florentino számon kéri Valerián a végrendelet megtámadását. Az orvos megdöbbenve látja Rosalinda leleteit. Megállapodnak egy gyors plasztikai műtétben. Miserias meglesi Abrilt, és mesél az életéről. Chui és Angustias elmondják Florentinónak, hogy mit tervez Miserias. Soledad az orvoshoz fordul, mert félti Rosalindát, de őt köti az orvosi titoktartás.

2023.08.02., Szerda 20:00 - 61. rész

Abril rájön, hogy Beto csak a pénze miatt vette el. Gerardo eladja az éttermét Fernando Jose-nak. Berta egy borítékot ad át Florentinónak, aki ennek birtokában nyomozni kezd.Fernando Jose felkeresi Rosalindát az öltözőjében, és bejelenti, hogy beadja a válókeresetet. Florentino egy nyomornegyedben rátalál Fernando Jose édesanyjára, aki elmeséli élete történetét. Fedra elcsábítja Anibalt. Rosalinda bevallja Soledad-nak letargiája okát.

2023.08.03., Csütörtök 20:00 - 62. rész

Soledad elhatározza, leküzdik a betegséget. Miserias zsarolja Valeriát. Florentino és Berta próbálják meggyőzni Veronicát, Fernando Jose édesanyját, hogy harcoljon a jogaiért. A fiatalember Valeriától érdeklődik édesanyja halálának körülményeiről.Rosalindát egy futballista rajongója keresi fel, ezt Alex nem nézi jó szemmel. Fedrának sikerül teherbe esnie Aníbaltól. Beto lehallgatja Valeria telefonját, és az éjszakai találkozóra követi őt.

2023.08.04., Péntek 20:00 - 63. rész

Beto szemtanúja lesz Valeria cselekedetének. Rosalinda kétségbeesik a vallási okirattól. Durillo, a futballista szórakozni hívja Rosalindát. Fernando Jose bárjában jelenetet rendez Valeria. Veronica megjelenik az Altamirano-házban, és felelősségre vonja Valeriát.Veronica Valeria fejére olvassa vétkeit, a fiát akarja látni. Fedra megmondja Aníbalnak, hogy az ő gyermekével terhes. Valeria botrányt rendez a bár megnyitóján, megalázva Rosalindát és társaságát. Beto immár két titok miatt zsarolja Valeriát.