Rosalinda 64-68. rész tartalma

Rosalinda 64-68. rész tartalma

 

2023.08.07., Hétfő 20:00 - 64. rész

Veronica és Fernando Jose véletlenül találkoznak az utcán. Valeria közli Abrillal Miserias halálát. Alex elmeséli Fedrának a bárban történteket. Veronica fel akarja adni a harcot, de Florentino nem hagyja. Fedra újsághirdetést ad fel, miszerint házvezetőnőt keres.Veronica jelentkezik a házvezetőnői hirdetésre, de Fedra mást vesz fel. Berta kilesi Beto és Valeria szerelmi jelenetét. Veronica beszámol Bertának a Fedrával való találkozásáról. Fernando Jose felkeresi Rosalindát, és újra felajánlja a szerelmét..

2023.08.08., Kedd 20:00 - 65. rész

Nyomozók jönnek Valeriáért Miserias halála miatt. Rosalinda nem adja fel a karrierjét, de nem mondja meg Fernando Josénak döntése okát. Valeria látogatóba megy Fedrához. Rosalinda rosszul lesz.Fernando Jose alkalmazza Veronicát is a házában. Soledad orvoshoz viszi Rosalindát,és kiderül, hogy elcserélték a leleteket, Rosalinda mégsem beteg. Most a lány keresi fel férjét a jó hírrel, de elutasításban részesül.

2023.08.09., Szerda 20:00 - 66. rész

Rosalinda eldönti, hogy harcolni fog a gyermekéért. Valeria és Beto intim viszonyba kerülnek. Berta mindent tud. Rosalinda egy rajongójával, Augustin Morales-szel Fernando Jose éttermébe megy. Alcira mesél Veronicának a család történetéről.Veronica megismerkedik Rosalindával és Soledadal. Georgina, a házvezetőnő áskálódik Veronica ellen. Natalia barátnője, Luz Maria megismerkedik Fernando Joséval. Abrilnak gyanússá válik Valeria egyik kijelentése.

2023.08.10., Csütörtök 20:00 - 67. rész

Beto és Valeria tovább folytatják a viszonyukat. Fedra egyre rosszabbul érzi magát, amit a terhességnek tud be. Augustin kitartóan udvarol Rosalindanak. Alány őszintén elmondja neki, hogy nem tudná szeretni, de a férfi egyenlőre a barátságával is beéri. Berta elmondja Florentinonak, hogy Valeria felelős Miserias haláláért. Gerardo és Natalia eljegyezték egymást.

2023.08.11., Péntek 20:00 - 68. rész

Fedra féltékenységi jelenetet rendez és felpofozza Nataliat. Abril Javierhez megy tanácsot kérni Beto-val kapcsolatban. Erika eltűnik, a család már ijedtében a rendőrséget hívja.Rosalindanak is nyoma veszik. Beto barátját bízza meg Berta kiiktatásával. Fedra kirúgja Veronicat.