Mavi szerelme 167-171. rész tartalma

Mavi szerelme 167-171. rész tartalma

 

2023.08.28., Hétfő 18:50 - 167. rész

Refika rosszul viseli, hogy Ali elköltözött Mavival, és Fazil úr sem tudja meggyőzni a fiát, hogy megváltoztassa a döntését. Pembe folyamatosan Servetet gyötri, így áll bosszút az anyjáért. A szolgáló nem is bírja sokáig, és Cemalnál tesz panaszt. Ali megpróbálja megtalálni azokat a cégeket, akik részvényt vásároltak a Görecki Holdingból, de rejtélyes módon egyiket sem találja. A férfi kezd rájönni, hogy nagyobb a baj, mint gondolták, ugyanis, ha valaki fiktív cégek nevében vásárolt, akkor többségi tulajdonhoz juthatott a cégből. Sevda elmondja Ilyasnak, hogy szívből utálja, míg Mavi kibékül az anyjával.

2023.08.29., Kedd 18:50 - 168. rész

Sevda nem bírja tovább, és arra kéri az apját, hogy segítsen elválni Ilyastól. Refika és Safiye felkeresi Ali új házát, hogy béküljenek, ám Hasibe nem engedi be őket a házba. Ismet, akit egyre jobban zavar a felesége viselkedése, rájön, hogy Pembe egyáltalán nem szakította meg a kapcsolatot Hasibével.

2023.08.30., Szerda 18:50 - 169. rész

Sevda az apja segítségével bejelenti a családnak, hogy elválik Ilyastól. A férfi azonban gondoskodik arról, hogy ne távozzon üres kézzel. Ali számon kéri Pembét, hogy miért találkozgat Faysallal, ráadásul a férfi sejti, hogy valaki a cégtől szivárogtat, annak érdekében, hogy tönkre menjen a Görecki Holding. Pembe egyre nehezebben viseli Ismetet és a Görecki családot. Hasibe mindent elkövet, hogy kiengesztelje Mavit és Alit. Cemal figyelmezteti Safiyet, hogy ideje spórolni. Refika bánatában Mavit hibáztatja, amiért Ali elköltözött.

2023.08.31., Csütörtök 18:50 - 170. rész

Cemal felkeresi Aliékat, mert hiányzik neki Metin. Hasibét Refika, Süreyya és Pembe megalázza, miután egy eseményen találkoznak. Cemal, Ali, Ismet és Fazil úr rájön, hogy ki lett a többségi tulajdonos a részvények felvásárlásával: az ajtón Faysal sétál be. A férfi nem is titkolja, hogy feltett szándéka a Görecki Holdingot tönkretenni, és úgy tűnik, a család ezzel, és a korábban felvett hitelekkel nagy pénzügyi bajba került. Eközben a nők izgatottan készülnek Refika és Fazil 50. házassági évfordulójára.

2023.09.01., Péntek 18:50 - 171. rész

Bár a Görecki család megpróbálja titkolni a nők előtt, hogy Faysalé lett a cég több, mint fele, Servet mégis kikotyogja. Pembe látszólag együtt érez, valójában ujjong örömében. Ali gyorsan rájön, hogy tégla van a cégben, aki minden információt átadott Faysalnak. Ez utóbbi nem is titkolja, hogy egyetlen célja van, tönkretenni a Görecki családot. Safiye megpróbál spórolni, ez azonban egyelőre nem megy jól. Hasibe tudja, ha kiderül, hogy Pembe áll a vállalat tönkretétele mögött, azt senki nem bocsátja meg. Mavi felkeresi Refikát, az asszony azonban nem tudja elfogadni, hogy külön költöztek.