Mavi szerelme 172-176. rész tartalma

Mavi szerelme 172-176. rész tartalma

 

2023.09.04., Hétfő 18:50 - 172. rész

Refika arra kéri Servetet, hogy keverjen neki valamit, amitől felmegy a láza. Az asszony betegnek tetteti magát, abban bízva, hogy az érzelmi zsarolással haza csalja a fiát. Mavi véletlenül meghallja Hasibe és Faysal beszélgetését, és rájön, hogy a férfi Pembe segítségével tudta tönkre tenni a családot. A cégnél rájönnek, hogy valaki kémprogramot telepített Ali és Cemal gépére. Mavi felkeresi Faysalt, hogy számon kérje, ám Pembe sem ül ölbe tett kézzel. Rádöbben, hogy szorul a hurok a nyaka körül, és Mavi ellen fordítja a helyzetet, akit Ali Faysal irodájában talál.

2023.09.05., Kedd 18:50 - 173. rész

Hasibe mindenhol a városban lejáratja a Görecki családot, így senki nem hitelez nekik, sőt a kereskedők megjelennek a háznál, hogy követeljék a tartozásokat. Refika mindent elkövet, hogy összeszedjen valamilyen betegséget, amivel hazacsalja Alit. Mavi megpróbálja felnyitni a férje szemét ezzel kapcsolatban, ebből azonban szóváltás keveredik. Amikor a nő rájön, hogy ezúttal komoly a dolog, beleegyezik, hogy visszaköltözzenek a villába. Pembe ennek egyáltalán nem örül, a két testvér között egyre feszültebb a viszony.

2023.09.06., Szerda 18:50 - 174. rész

Faysal beviszi a kegyelemdöfést, és közli Alival és Cemallal, hogy eladta a villát 1 líráért. Az otthonuk elveszítésének hírére a Görecki család összeomlik. Ha mindez nem lenne elég, Faysal bemutatja az új tulajdonost. A családnak egy estéje maradt összepakolni.

2023.09.07., Csütörtök 18:50 - 175. rész

Pembe kirúgja a Görecki családot a villából, és nem titkolja, hogy Hasibe is tudott mindenről. Mavi hatalmasat csalódik az anyjában. A családnak nincs készpénze, a bankkártyák pedig a cég nevén vannak. Faysal azokat is letiltja, és teljesen ellehetetleníti őket. Ali, Cemal és Ismet a vállalat épületéhez mennek, hogy a széfből pénzhez jussanak, ám a helyszínen megjelenik Faysal a rendőrökkel. Hasibe megpróbálja élvezni az új helyzetet, a gazdagság azonban nem mindig egyszerű. Birgül kiáll a Görecki család mellett, annak ellenére, hogy Pembe és Hasibe felajánlják, hogy maradjon.

2023.09.08., Péntek 18:50 - 176. rész

Alit és Cemalt kiengedik a fogdából, a Görecki család legnagyobb gondja pedig, hogy készpénzhez és házhoz jusson. Faysal egészen nyíltan próbálja tönkre tenni őket, így Refika felajánlja, hogy adják el az ékszereit, amiből házat vehetnek. A család férfitagjai azonban úgy gondolják, hogy inkább az adósságokat kellene kifizetni. Refika végső elkeseredésében Alit hibáztatja a kialakult helyzetért, mivel ő hozta Mavit a házba. Pembe gonoszsága nem ismer határokat.