Mavi szerelme 177-181. rész tartalma

Mavi szerelme 177-181. rész tartalma

 

2023.09.11., Hétfő 18:50 - 177. rész

Refika rájön, hogy igazságtalan volt Mavival. A Görecki család megpróbál új életet kezdeni, Hasibe pedig felkeresi Mavit. Meghívja a lányát Alival együtt a villába, a nő pedig nem minden hátsó szándék nélkül elfogadja. Faysal közli a Görecki családdal, hogy a cég csődöt jelent. Fazil úr, Cemal és Ali is hitetlenkedve állnak a helyzet előtt.

2023.09.12., Kedd 18:50 - 178. rész

Hasibe a Görecki családhoz megy, hogy begyújtson nekik, de csak azt éri el, hogy Refika ideges lesz tőle. Úgy tűnik, az idős asszony nehezen viseli a megpróbáltatásokat. Amikor a villához megy, hogy elkérje az anyja örökségét, Pembe összetöri azt. Refikának ez az utolsó csepp a pohárban, és agyvérzést kap. Ali, Cemal és Fazil úr elhagyják a céget. Pembe provokálja Ismetet, a fiúnál pedig betelik a pohár.

2023.09.13., Szerda 18:50 - 179. rész

A kórház igazgatója figyelmezteti Cemalt, hogy ideje kifizetni Refika asszony kezelési költségét, ám a családnak egyáltalán nincs erre pénze. A férfi megpróbál kölcsönt szerezni, ám senki nem hitelez neki. Amikor Faysal meghallja ezt, maga rendezi a számlát, ám Mavi ezt nem hagyja, és megszerzi az összeget. Faysalt csodálattal tölti el a nő büszkesége. Ali dolgozni kezd, Safiye pedig elküldi Birgült, mert szégyelli, hogy nem tudnak fizetni az asszonynak. Hasibe nem is élvezi annyira az életet a villában, mint ahogyan azt Pembe elvárná tőle.

2023.09.14., Csütörtök 18:50 - 180. rész

Hasibe, Pembe és a Görecki család között tovább mélyül az ellentét, amikor Pembe Ismetet vádolja meg, miután gázrobbanás történik a villa konyhájában. A fiú összeismerkedik egy szomszédban lakó lánnyal, Gulsummel, aki segít neki munkához jutni. Birgül nem hagyja el a családot, és arra kéri Fazil urat, hogy akár fizetés nélkül, de maradhasson.

2023.09.15., Péntek 18:50 - 181. rész

Pembe már éppen válni akar, mikor megtudja, hogy Ismet megismerkedett egy lánnyal. A nő arra is rájön, hogy az anyja pénzt adott Mavinak, hogy Refika asszony kórházi kezelését kifizessék, így a Görecki családhoz megy, hogy visszakérje azt a pénzt. Ali találkozik Ismettel, amikor a fiú papírt gyűjt, hogy plusz bevételhez jussanak. Cemal, Ali és Fazil úr egy barátnak köszönhetően kapnak tőkét, hogy elindíthassanak egy új vállalkozást.