A mi kis falunk új évaddal, őszi RTL műsorajánló

RTL 2023 ősz

Vetélkedők, realityk és új évad A mi kis falunk ősszel az RTL-en

 

Jól ismert és új realityk, showműsorok érkeznek az RTL műsorára, valamint új évaddal folytatódik A mi kis falunk.

 

Az RTL történetének egyik legsikeresebb realityje, A Konyhafőnök tizedik évada már múlt hétfő óta látható az RTL-en és meggyőző nézettségi eredményekkel érkezett vissza a képernyőkre. A séfek győztes csapata változatlan, de rengeteg újítás, nem utolsó sorban pedig újabb és a korábbiaknál is elszántabb versenyzők készülnek arra, hogy megvessék lábukat a hazai gasztronómia világában és nem mellesleg, hazavigyék a mesés fődíjat!

Szeptember 2-től szombat esténként az RTL-en lesz látható a világ egyik legismertebb tehetségkutatója, a The Voice. A négy coach – Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel – csak a tehetségre hallgatnak!

A The Voice után még nincs vége a bulinak, sőt, akkor kezdődik igazán: szombat esténként ugyanis a korábban csak az RTL+ kínálatában elérhető hatodik évadával folytatódik a sztárok vetélkedője! Sebestyén Balázs ismét azt mondja a celebvilág legviccesebbjeinek: Gyertek át! 

A nagy sikernek köszönhetően a szokásos januári kezdés helyett idén már ősszel visszatér az RTL üzleti showműsora, a Cápák között. A saját tőkéjüket kockáztató Cápák csapata két új taggal bővül!

A tavalyi szünet után idén újra lesz Survivor az RTL képernyőjén! A Fülöp-szigeteken ismét civil játékosok küzdenek a túlélésért. A műsor történetének egyik legérdekesebb évada várja idén a nézőket: három törzs, három generáció harca. A küzdelem pedig olyan valóságosra sikerült, hogy a játékosoknak még egy tájfunt is túl kellett élniük. 

Lassan már törvényszerű, hogy nem múlik el az RTL-en ősz Nyerő Páros nélkül. Sebestyén Balázs idén is nyolc hírességet és párjukat teszteli, hogy mit bír el a szerelem.

Új évaddal jelentkezik a nézők egyik kedvence, a Házasodna a gazda is. A műsorvezető természetesen Nádai Anikó lesz.

 

Idén ősszel két olyan műsor is érkezik Magyarországra, amely az utóbbi egy-két évben vált igazi világsikerré.

Az egyik ilyen a The Traitors - Gyilkosság a kastélyban: egy páratlanul izgalmas reality kalandjáték csupa ismert szereplővel, akik csak ott, a forgatáson tudják majd meg, hogy kikkel játszanak együtt! A The Traitors – Gyilkosság a kastélyban műsorvezetője Árpa Attila.

A másik a LEGO® Masters – egy látványos vetélkedő, ahol a kreativitásnak csak a képzelet szab határt és garantált szórakozást nyújt az egész családnak, akiket Puskás-Dallos Péter vár majd a képernyő elé.

Szintén még az idén érkezik a nemzetközileg is rendkívül sikeres formátum, a The Real Housewives budapesti kiadása, A város királynői – The Real Housewives of Budapest. A műsor ősszel több, a fővárosban élő tehetős, talán kissé megosztó hölgy fényűző és kicsit sem mindennapi életébe enged betekintést az RTL nézői számára. 

Az RTL-en folytatódik egy igazi közönségkedvenc! Az Éden Hotel már több csatornán is látható volt Magyarországon, de az elmúlt nyolc évben nem készült belőle újabb évad. Mostanáig. Idén az RTL+ és az RTL koprodukciójában lesz látható a műsor a streaming platformon és tévében is. A stratégiai reality Mexikóban forgott, a műsor házigazdája Miller Dávid lesz.

A heti drámasorozatok koronázatlan királya, amely még az ismétléseivel is rendre tarol, természetesen nem hiányozhat az RTL őszi kínálatából. Új évaddal, vadonatúj részekkel érkezik A mi kis falunk!

Amikor 2004-ben először képernyőre került, már akkor is rajongtak érte a nézők. Vitán felül az év egyik legnagyobb tévés eseménye volt. Idén ősszel megújult rendszerben, egy valódi bajnoksággal tér vissza a Sztárbox. A három műsorvezető Csobot Adél, Héder Barna és Szujó Zoltán, a bajnokság szakmai vezetője Kovács Kokó István lesz.

Az RTL+ előfizetőit még egy új, saját gyártású sorozat várja 2023-ban. Az elmúlt évtizedek legerősebb magyar filmes brandje, a Valami Amerika inspirálta széria részben az eredeti alkotók közreműködésével készült!