Az örökség ára 1. évad, 174-178. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 174-178. rész tartalma

 

2023.08.14., Hétfő 11:35 - 1. évad, 174. rész

Seher, aki retteg attól, mit fog majd csinálni néhány napig összezárva Yamannal, nem igazán akar nászútra menni, de Yaman ragaszkodik hozzá. Fırat talál egy nyomot, ami elvezethet a táskatolvaj bandához, és Alival azonnal elmennek lefülelni a társaságot. İkbal megígéri Zuhalnak, hogy pokollá teszik Seher életét a villában. Zuhal önmagát okolja a kudarcért, mert elveszítette a dossziét a meghamisított bizonyítékokkal. Fırat visszaszerzi Neslihan táskáját, és a pénztárcában megtalálja egy fiatal férfi fotóját, ezért elszomorodik, mert úgy tűnik, Neslihannak van valakije.

2023.08.15., Kedd 11:30 - 1. évad, 175. rész

İbrahim egy vadiúj laptopot talál az asztalán, és ezúttal elhatározza, hogy kideríti, ki a titkos jóakarója. Yaman és Seher nászútra indulnak egy vidéki, romantikus szállodába. Miután kiderül, hogy Kara igényelte a laptopot İbrahim számára, Ibo kérdőre vonja a lányt. Kara bevallja, hogy rossz érzése volt, amiért undokul viselkedett, így próbálta jóvátenni. Amikor Neslihan közli Fırattal, hogy a pénztárcájában lévő fotóm az apukája van, Fırat nagyon boldog, mert úgy váli, akkor van esélye a lánynál.

2023.08.16., Szerda 11:30 - 1. évad, 176. rész

Mivel Kara azt mondta, beszélni akar vele, İbrahim egyre biztosabb benne, hogy a lány szerelmet vall majd neki. Yaman és Seher bejárják a vidéki szálloda környékét, egyre oldottabb a hangulat köztük. A vacsorára várva Seher elmondja, milyen sokat jelent neki Yaman, ám mielőtt Yaman is bevallaná az érzéseit, a pincérnő szól, hogy látogatója érkezett. Yaman dühös lesz, amikor meglátja Zuhalt, aki azt állítja, bizonyítékai vannak Seher ellen.

2023.08.17., Csütörtök 11:30 - 1. évad, 177. rész

Zuhal az asztalon hagyja a koholt bizonyítékokkal teli dossziét. Yaman beleolvas a hamisított levelekbe, meghallgatja az összevágott hangfájlt, és elhiszi, hogy Seher át akarta verni, a vagyonát akarja csak megszerezni, hogy aztán lelépjen Selimmel. Yaman elvonul az erdőbe, az alvó Sehert reggel a kertben találja, de nem ébreszti fel, kocsiba ül, és hazamegy. Seher nem érti, mi történhetett. Adalet arra biztatja Neslihant, köszönje meg némi süteménnyel Fıratnak, hogy visszaszerezte a táskáját. Fırat a maga részéről boldog, mert kiderült, hogy a féltve őrzött fotón Neslihan apja látható.

2023.08.18., Péntek 11:30 - 1. évad, 178. rész

Bora, akit felbosszantott Neslihan pimaszsága, elhatározza, hogy elcsábítja, és erre fogadást köt Ekinnel. Az autója a tét. Seher, miután hazaér, aggódva várja, hogy Yaman előkerüljön. Biztos benne, hogy valami komoly munkaügy miatt hagyta ott a nászútjukon, és megdöbben a dühöngő, ellenségesen viselkedő Yamanon. Yaman képtelen elviselni az árulást. Fegyvert ragad, elmegy Selimhez, de végül meghagyja az életét, viszont lábon lövi. İkbal könyörög Selimnek, hogy ne jelentse az esetet a rendőrségen, mert tudja, hogy akkor fény derülhet az egész összeesküvésre.