Az örökség ára 1. évad, 179-183. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 179-183. rész tartalma

 

2023.08.21., Hétfő 11:30 - 1. évad, 179. rész

Yaman megmutatja a Seher elleni bizonyítékokat Cengernek, aki azt tanácsolja, beszéljen Seherrel, ám Yaman úgy érzi, ha Seher rájön, hogy tud a titkáról, elviheti Yusufot, mert ő a hivatalos gyámja, ezért inkább hallgat, és pokollá teszi az életét, míg nem talál megoldást arra, hogy megszerezze a gyerek felügyeletét. Yaman megbízza Nedimet, hogy derítse ki a dosszié igazságtartalmát. İkbal attól tart, hogy bármelyik szakértő rájöhet arra, hogy a hangfelvételt összevágták. Neslihan szeretne elmenni egy divattervezői tanfolyamra. Ibrahim úgy érzi, képtelen a továbbiakban Karával dolgozni.

2023.08.22., Kedd 11:30 - 1. évad, 180. rész

Adalet asszony ajánlásával Cenger felvesz egy néma kertészt, aki írni sem tud, így nem tudja megértetni magát másokkal. Seher értetlenül áll Yaman dühöngése előtt, de hiába kérdezi, férje nem áll szóba vele. Amikor Yaman az autójába pattan, és elhagyja a villát, Seher fut az autó után. Yaman a visszapillantóban látja, hogy egy kocsi elgázolja, majd elhajt. Visszatolat, és az eszméletlen lányt kórházba viszi. Ali arra kéri İbrahimot, várjon még egy kis időt, fontolja meg az áthelyezési kérelmét.

2023.08.23., Szerda 11:35 - 1. évad, 181. rész

Neslihan, akit felhívtak, hogy kedvezményes áron kínálják neki a divattervezői tanfolyamot, bemegy az iskolába, ahol egy lány megvádolja, hogy kilopta a pénzt a táskájából. Neslihan ijedtében hazarohan, de csakhamar érte mennek a rendőrök. Yaman beviszi Yusufot a kórházba Seherhez, de ő nem megy be a kórterembe. Sehert nagyon bántja Yaman viselkedése. İkbal megbízza Zuhalt, hogy derítse ki, hová vitte Nedim az összevágott hangfelvételt.

2023.08.24., Csütörtök 11:30 - 1. évad, 182. rész

Miután Neslihant beviszik a rendőrségre, Fırat nem tehet mást, minthogy egy cellába zárja Neslihant éjszakára, de megígéri neki, hogy utánajár a dolgoknak. Zuhal lefizeti a szakértőt, hogy mondja azt, a hangfelvétel eredeti, és Yaman, akinek eddig voltak kétségei a Sehert lejárató dosszié igazságtartalmát illetően, féktelen dühbe gurul, és Seher fejéhez vágja, hogy ő egy senki a villában, aki a csapdájába esett. Seher folyamatosan őrlődik, de elhatározza, hogy Yusufért mindent kibír.

2023.08.25., Péntek 11:35 - 1. évad, 183. rész

Amikor Bora beviszi a rendőrségre Asut, aki megvádolta Neslihant, a lány bevallja, hogy hazudott. Neslihan hősként tekint Borára, ami Fıratot bosszantja. Yaman megparancsolja Sehernek, hogy a szobájukon kívül úgy kell viselkednie, mintha minden rendben volna. İkbal és Zuhal meglepődnek, amikor együtt mennek le reggelizni. Seher megdöbben Yaman kétszínűségén, de Yusufért mindent elvisel. Yaman közli İkballal és Zuhallal, hogy nem hisz a bizonyítékoknak, de İkbal sejti, hogy csak azért játssza meg magát, nehogy Seher elvigye Yusufot.