Az örökség ára 1. évad, 189-193. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 189-193. rész tartalma

 

2023.09.04., Hétfő 11:30 - 1. évad, 189. rész

Yaman bezárja Sehert a szobájukba, míg ő elmegy a játszótérre Yusuffal és Zuhallal. Zuhal kapva kap az alkalmon, és selfie-t készít hármójukról, épp csak a kisfiúval nem törődik. Hazatérve Yusuf hiába könyörög, a nénikéje nem tud ajtót nyitni neki. Seher fenyegető üzenetet ír Yamannak, aki kiengedi őt a szobából. Kiderül, hogy Yusuf bepisilt a játszótéren, mert Zuhal nem törődött vele, ettől Seher rettentő dühös lesz, és megváltozik a viselkedése. Az alázatos lány többé nem tűri, hogy semmibe vegyék. Bora kitartóan udvarol Neslihannak, hogy megnyerje a fogadást.

2023.09.05., Kedd 11:30 - 1. évad, 190. rész

Ziyát aggasztja, hogy Sehert folyton szomorúnak látja, de a lány megnyugtatja, hogy minden rendben van. Neslihan új, márkás holmikra vágyik, ezért kilopja a bankkártyát Adalet táskájából. Seher olyan jól játssza a szerető feleség szerepét, hogy még Yamant is sikerül meglepnie. Seher figyelmezteti Yamant, hogy Yusuf érdekében egy teljesen más Seherré változik. Firat egyre jobban elkeseredik, amint látja, hogy Neslihan mennyire lelkesedik Boráért. Seher ügyvédhez fordul, de ő semmi jóval nem kecsegteti egy válás kimenetelét illetően.

2023.09.06., Szerda 11:30 - 1. évad, 191. rész

Seher egyre nehezebben viseli Yaman dühöngését, és amikor Adalet egy rokonáról mesél, akit elhagyott a férje, és éttermet nyitott, Seherben felmerül, hogy elhagyja a villát, és új életet kezd. Nadire nénitől szeretne tanácsot kérni, de csak Kirazt találja otthon, így neki mondja el, hogy úgy döntött, elhagyja Yamant. Fırat meglátja az utcán Borát Asuval, és azt gyanítja, hogy régi ismerősök, és Bora csak bolondítja Neslihant. Seher véletlenül meghallja, hogy Ali nyomozó egy Ragip nevű útlevél hamisítóról beszél, akinek a Dereboju körzetben van a székhelye.

2023.09.07., Csütörtök 11:30 - 1. évad, 192. rész

Ziya nagyon zaklatott, mert érzi, hogy Seher és Yaman között nincsenek rendben a dolgok, és ismét rohamot kap. Senki nem képes rávenni, hogy bevegye a gyógyszerét, de miután Seher azt mondja neki, hogy ismét béke lesz, ha beveszi a gyógyszerét, Ziya hirtelen megnyugszik. Fırat megkéri Ibrahimot, hogy szaglásszon egy kicsit Bora körül, mert neki nagyon gyanús a fiú, de Ibrahim semmit nem talál. Ziya kérésére megnézik közösen az esküvői videót, ami kellemetlen perceket okoz nekik, de İkbal nagyon jól szórakozik.

2023.09.08., Péntek 11:30 - 1. évad, 193. rész

Yaman követi Sehert, mert biztos benne, hogy Selimhez megy, és ha bizonyíthatja, hogy megcsalja őt, elperelheti tőle Yusuf felügyeletét. Yaman megdöbben, amikor Seher egy igen rossz hírű környéken száll le a buszról, a Dereboju körzetben. Seher megtalálja Ragipot, az okmányhamisítót, és fizet neki, hogy hamis útlevelet készítsen neki és Yusufnak. A visszafelé vezető úton két férfi rátámad, és el akarják venni a pénzét. Seher segítségért kiált, és Yaman jelenik meg, hogy megmentse a bűnözőktől.