Az örökség ára 1. évad, 194-198. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 194-198. rész tartalma

 

2023.09.11., Hétfő 11:30 - 1. évad, 194. rész

Yaman és Seher lélekszakadva viszik be az ájult Yusufot a kórházba. Már attól is rettegnek, hogy az egyik orvos vizsgálatokról beszél, mert érzik, hogy a helyzet komoly. Adalet kövei Neslihant, és sejtése bizonyságot nyer: a lány titokban Borával találkozgat. Amikor Neslihan szemére veti, a lány durva dolgokat vág a fejéhez, és Adalet megsértődik. Seher az interneten kutat, milyen betegség tünetei lehetnek az ájulás és az orrvérzés. Folyamatosan sír, annyira aggódik Yusuf miatt, de Yaman megnyugtatja, hogy mellette van, nincs egyedül.

2023.09.12., Kedd 11:35 - 1. évad, 195. rész

A kórházban a doktornő közli Yamannal és Seherrel, hogy Yusuf leukémiában szenved. Sehert teljesen összetöri a hír. Yaman dühében nem hiszi el, hogy nem cserélték össze a leleteket. Sehernek nagyon kell türtőztetnie magát, hogy ne sírjon Yusuf előtt. Yaman nem képes kezelni a fájdalmát, elmegy a régi szülői házukba, hogy egyedül legyen. Cenger rájön, hogy Yusuf leukémiás, és elmeséli Sehernek, hogy a fia, Ömer, szintén leukémiában szenvedett.

2023.09.13., Szerda 11:35 - 1. évad, 196. rész

Seher megtudja Cengertől, hogy annak idején nem tudta kifizetni kisfia kezelését, ezért elvállalta, hogy pénzért megöli Yamant, de nem volt képes rá. Yaman a nyomában volt, és rátalált a fia temetésén, de Cenger hiába könyörgött neki, hogy ölje meg. Azóta a leghűségesebb embere. Fırat úgy dönt, beszámol Neslihannak arról, hogy Bora és Asu már régen barátok. Seher, aki sejti, hogy Yaman a régi szülői házban kesereg, elmegy érte, és erőt ad neki, mert Yusuf érdeke úgy kívánja, hogy mellette legyenek, míg a fájdalmas kezelésen túljut.

2023.09.14., Csütörtök 11:35 - 1. évad, 197. rész

Yusuf arra kéri Yamant, hogy töltsenek együtt egy kis időt hármasban a nénikéjével. Yaman beleegyezik, sőt meglepetést ígér a kisfiúnak. Bora kitartóan udvarol Neslihannak, és folyamatosan igyekszik lelkiismeret-furdalást kelteni benne, hogy számára nem olyan fontos a kapcsolatuk. Yaman lejátssza a videót, amit Yusuf születésekor készítettek. İkbal és Zuhal nem értik, hogy Yaman miért viselkedik szépen Seherrel, de İkbal elhatározza, hogy kideríti. Fırat elmondja Cengernek az aggályait Borával kapcsolatosan.

2023.09.15., Péntek 11:35 - 1. évad, 198. rész

Bora azt hazudja Neslihannak, hogy Asu szerelmes belé, ezért akarta bajba keverni Neslihant, és Neslihan elhiszi, ahogy azt is, hogy Bora szerelmes belé. Yusuf, aki rosszat álmodott, bemegy Seherékhez, és azt kéri, alhasson velük. Így Seher és Yaman kénytelenek egy ágyban aludni, sőt félretéve egymás iránt érzett haragjukat, felváltva mesélnek Yusufnak.